Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyNesvadbova, Praha - Modřany

Nesvadbova, Praha - ModřanyMHD 3 minúty pešo • Čiastočne vybavené • Výťah • Parkovanie • Garáž • Pivnica 2 m² • Terasa 10,5 m²
Cena13 990 000 CZK


Volný ihned. Přímý vlastník bytu nabízí - nehradíte náklady RK! Oproti konkurenci v lokalitě - skvělá nabídka postavená ve vilové zástavbě mimo nově vznikající sídliště a novou výstavbu v lokalitě kolem Vltavy! Volný ihned, skvělý i jako investice-vysoká výnosnost nájmu 40 tis + služby, ale i k trvalému rodinnému bydlení. Dovoluji si Vám tedy nabídnout k prodeji 3+kk 94m2 plus Terasa 10,6m2 a plus G. stání a sklep 2m2 v ceně bytu, v Praze 12 Modřany, ulice Nesvadbova. Dům je kolaudován v roce 2018 a byt užíván prvním a jediným vlastníkem bytu od 2019 tedy bydleno jen 4 roky. Stavba se nachází ve vilové části Modřan nedaleko Modřanského hřbitova. Jedná se o dům pouze o 15 ti bytech ve velice klidné lokalitě a jde o citlivě zasazenou novostavbu mezi rodinné domy a je vybavena nadstandardními a moderními prvky i vybavením. Byt je nadstandardně vybavený ( klimatizace, terasa zcela zastřešena a vybavena zipovými roletami - lze terasu zcela uzavřít a v zimě vytopit nebo v létě klimatizovat, vše el. ovládáno ), dřevěná francouzská okna opatřená v celém bytě elektrickými vnějšími roletami, velkoformátová dlažba a obklady, podlahy - lepená dýha, nadstandardní bezfalcové interierové dveře, vana, 2 x Wc, 2x vestavěná skříň na míru, kuchyně na míru vč. kvalitních AAA spotřebičů v řadě nadstandardní značky Grundig ( americká lednice, mikrovlnná trouba, ohřívač talířů, trouba a indukční deska, myčka a pracovní bar vč. mramorové desky atd. vše ještě rok v záruce ). Byt je zařízen velkým obývacím pokojem s jídelnou a kuchyní, kdy je z obývacího pokoje vstup na terasu 10,5m2 čtvercového tvaru se slunnou orientací, chodba, koupelna, a dvě neprůchozí ložnice. Skvělé parkování u domu a v garážovém stání v ceně bytu ( i pro velký vůz SUV ) a železná sklepní koje cca 2m2. V lokalitě je veškerá infrastruktura v pěší vzdálenosti (školky, školy, MHD do centra 17 minut Tram nebo BUS případně vlak, Albert, Penny Lidl OBI, pošta, poliklinika atd. vše v pěší vzdálenosti. Pro více info případně sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Direct owner of the apartment! I am willing to negotiate a lower price if there is a quick response or subsequent rental (not a condition). Compared to the competition, a great offer outside the emerging housing estates and new construction in a locality near the Vltava! Possible by agreement also as an investment when the current owner rents for the construction period of his new home for 1-3 years (not a condition, just an advantage)! Therefore, I would like to offer for sale a 3+kk 94m2 with a terrace of 10.5m2 and a garage and a cellar of 4m2 included in the price of the apartment, in Prague 12 Modřany, Nesvadbova street. The house was approved in 2018 and the apartment was used by the first owner of the apartment from 2019, so it has only been lived in for 3.5 years. The building is located in the residential area of ​​Modřany near the Modřany cemetery. It is a house with only 15 apartments in a very quiet location and it is a new building sensitively set among family houses and is equipped with high-standard and modern elements and equipment incl. a perfectly functioning SVJ. The apartment is equipped to a high standard (air conditioning, terrace completely covered and equipped with zipped blinds - can be completely closed and heated in winter or air-conditioned in summer, all electrically controlled), wooden French windows equipped with electric external blinds throughout the apartment, large-format tiles and tiles, floors - glued veneer, high-standard interior doors without folds, bathtub, 2 x WC, 2 x custom built-in wardrobes, custom kitchen incl. quality AAA appliances in the range of the above-standard Grundig brand (American refrigerator, microwave oven, plate warmer, oven and induction hob, dishwasher and work bar including marble countertops, etc.). The apartment is furnished with a large living room with a dining room and a kitchen. rooms, entrance to the 10.5 m2 square terrace with south-west orientation, hallway, bathroom, and two bedrooms that are not accessible. Great parking at the house and in the garage (even for a large SUV) and a 4m2 iron basement bunk. In the locality, all infrastructure is within walking distance (kindergartens, schools, public transport to the center 17 minutes Tram or BUS or train, Albert, Penny Lidl OBI, post office, polyclinic, etc. all within walking distance. For more information or to arrange a tour, do not hesitate to contact us.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu776453
Dispozícia3+kk
Dostupné od26. 10. 2023
Podlažie3
Typ budovyTehla
PrevedenieLuxusné
Užitná plocha106
VybavenéČiastočne
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa 10,5 m²
Pivnica 2 m²
Výťah
MHD 3 minúty pešo
Bezbariérový prístup
Parkovanie
Garáž

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDNa Havránce
🚶 283 m (3 min)
PoštaPraha 412
🚶 657 m (8 min)
ObchodAlbert
🚶 459 m (6 min)
BankaČSOB
🚶 536 m (6 min)
ReštauráciaU Vltavy
🚶 415 m (5 min)
LekáreňDr. Max
🚶 479 m (6 min)
Škola
🚶 368 m (4 min)
Materská školaMateřská škola Podsaďáček
🚶 342 m (4 min)
Športovisko
🚘 1,196 m (2 min)
Ihrisko
🚶 153 m (2 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.