Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2-izbový • 62 m² bez realitkyPalisády, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Partizánska, Bratislavský kraj

Palisády, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Partizánska, Bratislavský krajMHD 1 minúta pešo • Vybavené • Parkovanie • Pivnica 3 m²
Cena272 000 €Ušetríte 16 000 €288 000 €


Jedinečný, krásny a útulný staromestský byt v OV v historickej časti Bratislavy pár krokov od Prezidentského paláca a záhrady, komplexnej občianskej vybavenosti, na úžasnom mieste, 7 minút pešo od hlavnej stanice, na trase k Bratislavskému hradu a parlamentu, na skok od Michalskej veže, nábrežia Dunaja či Dómu sv. Martina, uprostred malebných uličiek bratislavského podradia a hradného vrchu s V-J-Z orientáciou.

Byt má praktické dispozičné riešenie a všetky miestnosti s oknami: veľká obývačka - srdce bytu s príjemnou atmosférou, priestranná spálňa i kúpelňa, samostatná toaleta, 2 x chodba, kuchyňa, bezpečnostné dvere, pivnica. Vysoké stropy 3,50 m s dobovými oblúkmi, čo poskytuje možnosť zväčšiť úžitkový priestor - vytvorením mezanínu alebo rozdelením spálne získať 3-izbový byt. Disponuje drevenou kuchynskou linkou, vstavanou roll-dor skriňou 4,10 x 3,50 m, plávajúcimi podlahami a dlažbou. Má veľmi úsporné náklady - samostatné kúrenie a ohrev vody, internet a káblovú televíziu.

Byt je tichý, otočený do vnútorných dvorov, secesný dom je kultúrnou pamiatkou. Prešiel niekoľkokrát kompletnou rekonštrukciou a je vo veľmi dobrom stave. Vzhľadom na vynikajúcu polohu je multifunkčný - vhodný ako na bývanie, tak na prenájom, investíciu alebo sídlo firmy, ambulancie či kancelárií. Byt je možné ponechať po dohode zariadený. K príslušenstvu patrí pivnica, parkovanie na mestskú kartu. Cena: 272 000 eur, zľava 6 %!

A unique, cozy, old-town flat in the historic part of Bratislava, a few steps from the Presidential Palace, the garden and comprehensive civic amenities, with a positive atmosphere in an amazing location, 7 minutes on foot from the main station, on the route to Bratislava Castle and the Parliament, a hop away from the renovated Michalská veža , the embankments of the Danube or the Cathedral of St. Martin, in the middle of the picturesque streets and villas of the Bratislava suburb and the castle hill with an E-S-W orientation.

The flat is quiet, faces the inner courtyards and has a vestibule, a corridor, a large bathroom, a separate toilet, a kitchen connected to a spacious living room, which continues into a large bedroom, from which it is possible to create 2 rooms or a mezzanine and thus obtain a 3-room apartment. Vaulted ceilings are 3.50 m high, the house is a national cultural monument. Each room has a window/s, a toilet, ventilation grills. The apartment has been completely renovated several times and is in very good condition. Due to its excellent location, it is multifunctional - suitable for living, renting, as an investment or as a seat for a company, clinic or offices. The apartment can be left fully furnished. Due to the design, energy costs for operation are economical. Accessories include a cellar. Parking in the neighborhood with a city card.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu753384
Dispozícia2-izbový
Dostupné od12. 1. 2023
Podlažie1
Typ budovyTehla
VekNad 50 rokov
Užitná plocha62
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Pivnica 3 m²
MHD 1 minúta pešo
Parkovanie

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDHodžovo nám.
🚶 91 m (1 min)
PoštaBratislava 1
🚶 529 m (6 min)
ObchodDelia
🚶 104 m (1 min)
BankaPrvá stavebná sporiteľňa
🚶 37 m (0 min)
ReštauráciaŠtefánka
🚶 55 m (1 min)
Lekáreňby Nature
🚶 86 m (1 min)
ŠkolaEvanjelické lýceum a základná škola Palisády
🚶 106 m (1 min)
Materská školaSúkromná škôlka "Ako u mamičky"
🚶 210 m (3 min)
ŠportoviskoYoga House
🚶 119 m (1 min)
Ihrisko
🚶 160 m (2 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.