Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.
Ako postupovať pri hľadaní nehnuteľnosti

Ako postupovať pri hľadaní nehnuteľnosti

Ak hľadáte bývanie, na Bezrealitky nájdete širokú škálu ponúk bytov či rodinných domov. Prvý kontakt s majiteľom je zásadný a rozhoduje o vašej možnosti si nehnuteľnosť prezrieť.


Daniela Veselá
Daniela Veselá27. 5. 2022 | Čas čítania: 5 minút

Obsah

    Ak hľadáte bývanie, na Bezrealitky nájdete širokú škálu ponúk bytov či rodinných domov. Prvý kontakt s majiteľom je zásadný a rozhoduje o vašej možnosti si nehnuteľnosť prezrieť. Nasledujúcich pár tipov vám pri záujme o konkrétny inzerát pomôže predbehnúť ostatných záujemcov. 

    Ako začať s hľadaním 

    Celý postup hľadania inzerátu a komunikácie s prenajímateľom sa skladá z niekoľkých jednoduchých krokov. Na začiatku je potrebné sa u nás registrovať. S bezplatnou registráciou na našom portáli si môžete založiť jedného strážneho psa a ukladať si nehnuteľnosti medzi obľúbené, alebo reagovať na inzeráty na predaj nehnuteľností. 

    Vyplnenie osobného profilu 

    Ak hľadáte intenzívne inzeráty na prenájom, chcete kontaktovať majiteľa a dohovárať si prehliadky, tak k tomu budete potrebovať náš Premium profil. Stojí iba 5 € a môžete s ním 3 mesiace neobmedzene reagovať na všetky ponuky na našom portáli. Ďalej si vyplniť profil, v rámci ktorého sa môžete predstaviť majiteľovi. Dôveryhodnosť profilu výrazne zvyšuje predovšetkým potvrdenie bezdlžnosti, ktoré získate v rámci profilu. Vyplňte pravdivo aj doplňujúce informácie, napríklad o počte členov domácnosti, maznáčikov alebo o tom, či fajčíte. 


    "Tip!"
      Namiesto stovky eur za províziu môžete zaplatiť len 5 € a nájsť bývanie ihneď! Chcem Premium profil.  

    Práca s účtom 

    Na nové inzeráty odpovedajte čo najrýchlejšie. Váš účet pravidelne kontrolujte, či nemáte novú správu od majiteľa. Na odpoveď však zbytočne nečakajte – ak vás zaujme ďalší inzerát, odpíšte. Nezabudnite, že rýchlosť zohráva dôležitú úlohu. S okamžitým strážnym psom, ktorého získate spolu s Premium profilom, už nepremeškáte žiadnu výhodnú ponuku. Ihneď po zverejnení inzerátov vás upozorní na nové ponuky a vy tak pri hľadaní bývania ušetríte veľa času. V strážnom psovi si zvolíte typ nehnuteľnosti, lokalitu, cenový strop a ďalšie preferencie. My vám podľa toho všetky nové ponuky pošleme na váš e-mail. 

    Spôsob komunikácie 

    Na inzerát ponúkajúci nehnuteľnosť napíšte stručnú, jasnú správu, ktorá bude obsahovať vaše krátke predstavenie. Pri prenájme napíšte tiež, prečo by si mal majiteľ ako svojho nájomníka vybrať práve vás. Dbajte na fakty, zároveň sa nebojte pridať krátky osobný príbeh o vašom hľadaní bývania