Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 3-izbový • 89 m² bez realitkyNové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský kraj

Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský krajMHD do minúty pešo • Vybavené • Parkovanie • Balkón 6,5 m²
Mesačné nájomné800 €

+ Poplatky za energie150 €
+ Vratná kaucia800 €


Slnečný, priestranný a čistý 3-izbový kompletne zariadený byt oproti POLUSu.

nájdete na 2. poschodí ( z troch ) na ploche 83 m2.

Byt má po dávnejšej generálnej rekonštrukcii mimoriadne architektonické riešenie s veľkopriestorovou obývačkou spojenou s kuchyňou a ukončenou preskleným balkónom ( 6,5 m2) a dve samostatné izby ( spálňa a pracovňa ). Bonusom je funkčný krb.

Je kompletne zariadený a vybavený na okamžité nasťahovanie po práve ukončenom "faceliftingu". Základný TV- príjem a internet je v cene. Tehlová stavba domu je orientovaná z juhovýchodu na severozápad ( výhľad na Karpaty). Byt má nové kvalitné plastové okná do obidvoch strán. V tichom vnútrobloku je trávnaté detské ihrisko a miesto na parkovanie rezidentov. Na opačnej strane je stredisko POLUS s kompletnou infraštruktúrou obchodov a služieb. V blízkosti je škôlka aj škola. Do troch minút ste v rekreačnom – oddychovom areáli jazera Kuchajda. Na zastávku MHD je 1 minúta. Do centra je to MHD 10 min. Energie sú zálohovo hradené mesačne podľa dohody. Vykurovanie má dom centrálne vlastnou kotolňou. Pre dve skromnejšie osoby doposiaľ postačovalo 150 € / mesačne. Nájomná zmluva sa uzatvára minimálne na jeden rok. Dôkladnejšie sa zoznámte s ponukou z priložených fotografii ( ďalšie foto a videoprehliadku viem zaslať ), prípadne volajte a informujte sa u majiteľa 0905 311556

Sunny, spacious and clean 3-room fully furnished apartment opposite POLUS CITY CENTER ( VIVO ! ).

can be found on the 2nd floor (of three) on an area of ​​83 m2.

After an earlier general renovation, the apartment has an extraordinary architectural solution with a spacious living room connected to the kitchen and ending with a balcony (6.5 m2) and two separate rooms (a bedroom and a study). A functional fireplace is a bonus.

It is fully furnished and equipped for immediate moving in after the just completed "facelift". Basic TV reception and internet is included in the price. The brick building of the house is oriented from southeast to northwest (view of the Carpathians). The apartment has new high-quality plastic windows on both sides. In the quiet inner block there is a grass playground and a parking space for residents. On the opposite side is the POLUS center with a complete infrastructure of shops and services. There is a kindergarten and a school nearby. Within three minutes you are in the recreation and relaxation area of ​​Lake Kuchajda. It is 1 minute to the public transport stop. It takes 10 minutes by public transport to the center. Energy is paid in advance monthly according to the agreement. The house is centrally heated by its own boiler room. So far, €150/month has been enough for two more modest people. The rental agreement is concluded for at least one year. Get to know the offer in more detail from the attached photos (I can send another photo and video tour), or call and inquire with the owner 0905 311556

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu772519
Dispozícia3-izbový
Dostupné od3. 4. 2023
Podlažie3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha89
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 6,5 m²
MHD 1 minúta pešo
Parkovanie

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDMiÚ Nové Mesto
\uD83D\uDEB6 74 m (1 min)
PoštaBratislava 31
\uD83D\uDEB6 412 m (5 min)
ObchodLidl
\uD83D\uDEB6 438 m (5 min)
BankaPrima banka
\uD83D\uDEB6 154 m (2 min)
ReštauráciaPresto
\uD83D\uDEB6 160 m (2 min)
LekáreňBenu
\uD83D\uDEB6 120 m (1 min)
ŠkolaTutu - škola baletu
\uD83D\uDEB6 409 m (5 min)
Materská školaThe Little Gym
\uD83D\uDEB6 280 m (3 min)
ŠportoviskoThe Little Gym
\uD83D\uDEB6 280 m (3 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 147 m (2 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.