Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+1 • 95 m² bez realitkyMirošovická, Praha - Strašnice

Určené na spolubývanie
Mirošovická, Praha - StrašniceMHD 1 minúta pešo • Vybavené • Pivnica 40 m²
Mesačné nájomné9 500 CZK

+ Poplatky za služby1 500 CZK
+ Vratná kaucia11 000 CZK


K pronájmu nabízím světlý a útulný pokoj o velikosti 23 m2 na Praze 10 – Strašnicích. Byt je v rodinném domě se zahradou, nachází se v lokalitě s velmi dobrou dostupností a veškerou občanskou vybaveností. Na metro A (Skalka) to máte cca 5 minut stejně jako na tramvaj a autobus vám zastavuje téměř u domu. Pokud si nestihnete nakoupit cestou z práce anebo využíváte home office pak cca 300 m od domu najdete nákupní centrum Tesco, kde pořídíte vše potřebné.

Pokoj je vhodný jen pro jednotlivce. Měsíční nájemné včetně veškerých poplatků a internetu činí 11 000 Kč. Vratná kauce je požadována ve výši jednoho měsíčního nájemného.

Hledám pohodovou, komunikativní, nekonfliktní osobu, která se bude ráda podílet na úklidu společných prostor a zajde třeba někdy na pivo nebo víno do přilehlé hospůdky. Pokud vás nabídka oslovila, neotálejte a domluvte si prohlídku. Volné k nastěhování od Září. Preferuji ženu.

I offer for rent a bright and cozy room with a size of 23 m2 in Prague 10 - Strašnice. The apartment is in a family house with a garden, located in an area with very good accessibility and all amenities. You have about 5 minutes to metro A (Skalka) as well as to the tram and the bus stops almost at the house. If you do not have time to shop on the way from work or you use the home office, then about 300 m from the house you will find a Tesco shopping center, where you can get everything you need.

Suitable only for single. The monthly rent, including all fees and internet, is CZK 11 000. A refundable deposit is required in the amount of one month rent. I prefer female.

I am looking for a relaxed, communicative, non-conflicting person who will be happy to take part in cleaning the common areas and sometimes go for a beer or wine to the adjacent pub. Possibility to move in from September. If the offer appealed to you, do not delay and arrange a tour.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu680793
Dispozícia2+1
Dostupné od1. 9. 2023
StavDobrý
Typ budovyTehla
Užitná plocha95
VybavenéVybavené
Plocha pozemku150
Podlažie1
PENBB - Velmi úsporná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Pivnica 40 m²
MHD 1 minúta pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDDonatellova
🚶 101 m (1 min)
PoštaČeská pošta - Depo Praha 701
🚘 2,622 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 404 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1,955 m (4 min)
ReštauráciaStarý pán
🚶 227 m (3 min)
LekáreňDr. Max
🚶 638 m (8 min)
Škola
🚶 580 m (7 min)
Materská školaŠkolka Mašinka
🚶 352 m (4 min)
Športovisko
🚘 1,715 m (5 min)
Ihrisko
🚶 419 m (5 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.