Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk, 2-izbový, 3-izbový

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2-izbový • 62 m² bez realitkySedmokrásková, Ružinov - Trávniky, Bratislavský kraj

Rezervované
Sedmokrásková, Ružinov - Trávniky, Bratislavský krajMHD 3 minúty pešo • Vybavené • Výťah • Parkovanie • Pivnica 2 m²
Mesačné nájomné600 €

+ Poplatky za služby150 €
+ Vratná kaucia750 €


Ponúkam na prenájom výborne vybavený dvojizbový byt v krásnej lokalite Ružinova.

Byt je priestranný a moderne zariadený. Má kompletne vybavenú kuchyňu vrátane umývačky riadu. V obývačke je veľký televízor a rozkladacia sedačka. V chodbe sú vešiaky na bicykle alebo priestor pre iné dopravné prostriedky. Je orientovaný na východ, takže poobede v ňom nebýva teplo a jedno okno má aj na sever, čím sa dá výborne prevetrať.

Byt sa nachádza v novostavbe Mondrian hneď vedľa jazera Rohlík. Pár minút pešo sú športové areály Nevädzova (street workout, atletická dráha, tenisové kurty), obchodné centrum Retro (obchody, reštaurácie, pošta, banka) a park Andreja Hlinku (korčulovanie). Najbližšie zastávky sú Herlianska (14 minút do centra), Hraničná (8 minút na autobusovú stanicu) a DK Ružinov (16 minút na letisko). Ako rezident máte prístup k parkovisku pred budovou - miesta síce nie sú vyhradené pre jednotlivé byty, ale vždy sa tu dá zaparkovať.

Bývanie je vhodné pre pár alebo jednotlivca. Ak máte bábätko, je to skvelá lokalita na kočíkovanie. V byte nie je povolené fajčiť. V cene nájmu a poplatkov sú zahrnuté energie, internet a rezidenčné parkovanie. Okrem toho sa platí záloha vo výške mesačnej platby. Som majiteľ, takže žiadne provízie.

Experience life as a local in an authentic neighborhood of Ružinov.

This modern apartment has one bedroom with a double bed, fully-equipped kitchen with a dishwasher, spacious living room with a large TV and a pull-out sofa and an entrance hall with enough space for bikes or scooters. The windows face east and north so it doesn’t get too hot in the afternoon.

The neighborhood is popular among locals. It’s a few minutes walk to Nevädzova public sport grounds (street workout, running trail, tennis courts), Retro shopping mall (stores, restaurants, banks, post office) and Andrej Hlinka park (inline skating). The nearest public transport stops are Herlianska (14 minutes to the center), Hraničná (8 minutes to the bus station) and DK Ružinov (16 minutes to the airport). There’s a parking lot in front of the building which is accessible only to residents and always has free spots.

The apartment is suitable for a couple or an individual. If you have a baby, this is a great area for strolling. Smoking isn't allowed in the apartment. The price includes utilities, internet and residential parking. There’s also a deposit of 1 monthly payment. No commissions for real estate agencies.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu677512
Dispozícia2-izbový
Dostupné od1. 3. 2023
Podlažie5
Typ budovyPanel
VykurovanieÚstredné
Užitná plocha62
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
Vek10 - 30 rokov
PrevedenieŠtandardné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Pivnica 2 m²
Výťah
Parkovanie
MHD 4 minúty pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDHerlianska
🚶 316 m (4 min)
PoštaBratislava 27
🚶 352 m (4 min)
ObchodAstevia
🚶 315 m (4 min)
BankaHome Credit
🚶 308 m (4 min)
ReštauráciaBufet & Jedáleň
🚶 289 m (3 min)
LekáreňSedmokráska
🚶 65 m (1 min)
ŠkolaObchodná akadémia Nevädzová 3
🚶 208 m (3 min)
Materská školaMaterská škola Pivonková 9
🚶 316 m (4 min)
ŠportoviskoRetro Sport & Wellness
🚶 303 m (4 min)
Ihrisko
🚶 261 m (3 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.