Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu Garsoniéra • 23 m² bez realitkyKyselova, Praha - Kobylisy

Rezervované
Kyselova, Praha - KobylisyMHD 1 minúta pešo • Čiastočne vybavené • Výťah
Mesačné nájomné12 900 CZK

+ Poplatky za služby4 300 CZK
+ Vratná kaucia20 000 CZK


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt 1+kk, který se nachází v 10. NP panelového domu po revitalizaci, 450 m od metra Ládví s výhledem na Pražský hrad, Petřín, a Trojský most.

Jedná se o prosvětlený byt s orientací na JZ. V pokoji se nachází kuchyňská linka s varnou deskou, el. troubou, ledničkou a dřezem. Místnost dále nabízí skříň s místem pro TV, pracovní stůl, židle a rozkládací postel s úložným prostorem. V předsíni se nachází vestavěná skříň. Koupelna disponuje sprchovým koutem, umývadlem, toaletou a pračkou.

V bytě je osazeno nové plastové okno. V domě je k dispozici recepce s ostrahou a tři výtahy. Okolí domu se pyšní bohatou občanskou vybaveností, jako jsou obchody, služby a především pak mnoho míst k procházkám vč. nedalekého Ďáblického háje, různá sportoviště a fitness centra.

Cena 12.900,- Kč za měsíc + služby pro jednu osobu 4.300,- Kč (částka obsahuje zálohy na veškeré služby (voda, teplo, elektřina, výtah, recepce, internet, atd.) Kauce 20.000,- Kč.

We offer for rent a renovated apartment 1 + kk, located on the 10th floor of a panel house after revitalization, 450 m from the Ládví metro station with a view of Prague Castle, Petrin Hill and Troja Bridge.

This is a bright apartment with a focus on SW. The room has a new kitchen with hob, an el. oven, a refrigerator and a sink. The room also offers a closet with space for a TV, a work desk, chairs, a "transformer" dining table with two chairs and a sofa bed with astorage space. There is a built-in wardrobe in the hall. The bathroom has a shower, a sink, a toilet and a washing machine.

The apartment has new electricity and water distribution, new plastic windows are installed, a year ago the bathroom was renovated, the entrance and interior doors were replaced. The house itself has undergone a partial revitalization - including the replacement of risers, nets and new insulation. The house has a reception with security and three elevators. The surroundings of the house boast a rich civic amenities, such as shops, services and especially many places to walk, incl. nearby Ďáblický háj, various sports grounds and fitness centers.

The price is 9,900 CZK per month + services for one person 4,300 CZK (the amount includes deposits for all services (water, heat, electricity, elevator, reception, internet, etc.) Deposit 15,000 CZK.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu654988
DispozíciaGarsoniéra
Dostupné od1. 4. 2024
Podlažie10
Typ budovyPanel
Vek30 - 50 rokov
RekonštrukciaKompletné
Užitná plocha23
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBD - Méně úsporná
VykurovanieVzdialené
PrevedenieŠtandardné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Výťah
MHD 1 minúta pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDKyselova
🚶 107 m (1 min)
PoštaPraha 82
🚶 490 m (6 min)
ObchodMůj obchod
🚶 269 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 294 m (4 min)
ReštauráciaLapák
🚶 254 m (3 min)
LekáreňLékárna Čumpelíkova
🚶 317 m (4 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Heřmánek a volnočasové centrum
🚶 0 m (0 min)
Materská školaSMŠ Štíbrova
🚶 250 m (3 min)
ŠportoviskoTJ Sokol Kobylisy
🚶 746 m (9 min)
Ihrisko
🚶 211 m (3 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.