Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 4+kk • 70 m² bez realitkyBaarova , Praha - Michle

Určené na spolubývanie
Baarova , Praha - Michle
Mesačné nájomné6 000 CZK


Hľadám skvelých spolubývajúcich(najideálnejšie kamarádky čo odchádzajú na víkend mimo).Dám do prenájmu dve nepriechodné izby v prízemnom bytíku na Prahe 4.Dve izby sú orientované do záhrady, ktorá k bytu patrí.Tretia izba je pod úrovňou ulice, tým ale že je na druhej strane bytu je 100%súkromie zaručené.Byt je po kompletnej rekonštrukcii, zariadený, v izbách sú skrine a postele s nočnými stolíkmi.v byte je vysokorýchlostný internet a k dispozícii je i TV v spoločnom kuchyňo-obyváku.Jeden pokoj je za 5500 a druhý za 6000,-Kč.Pokojíčky budú k dispozícii od 1.1.2011.Fotky pošlem na vyžiadanie.

Hello...I´m looking for the great flatmates for the flat 4+kk in Prague 4(70m2).Flat and rooms are furnished.There is a internet and TV as well.flat is a bit untypical but restored...can send a pics to the email.. on the reguest.One room is for 5500,-Kč and other 6000,-Kč/per month.Available from the 1.1.2011

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu110783
Dispozícia4+kk
Typ budovyTehla
Užitná plocha70
VlastníctvoOstatné

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.