Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyBrdičkova, Praha - Stodůlky

Brdičkova, Praha - StodůlkyČiastočne vybavené
Mesačné nájomné8 000 CZK

+ Poplatky za služby2 700 CZK


Pronájem bytu 1+kk, po rekonstrukci,kuchyň(lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska), koupelna (pračka) a předsíň plně zařízeny,pokoj: gauč - ostatní zařízení na dohodě, slunný,výhled do zeleného vnitrobloku,výtah, metro Lužiny, park a supermarket 1 min., plastová okna, plovoucí podlaha a dlažba, zděná koupelna s toaletou,UPC v domě,; 8000 (nájem)+2700(vyúčtovatelné zálohy na energie a vodu); kauce=1 měsíční nájem;POZNÁMKA:fotografie pokoje obsahuje nábytek posledních nájemníků.

An apartment to let,sunlit,nice view, 1 room plus kitchen corner, after reconstruction,kitchen(fridge with a freezer, ceramic hob), bathroom (washing-machine) and hall fully furnished, room: couch - other furnishings of the room optional,7th floor with an elevator,Lužiny metrostation, supermarket&park 1 min walk, plastic windows, wooden floor, walled bathroom,cable TV and internet in the house,8000 (rent)+2700(heating, electricity and water fees - according to one's usage-statement of cost yearly; key money=one month's rent;NOTE:the furnishings of the room in the photos belong to the prior tenants.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu94224
Dispozícia1+kk
Podlažie7
Užitná plocha45
VybavenéČiastočne
Typ budovyPanel

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.