Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk, 3-izbový, 4-izbový

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 3-izbový • 108 m² bez realitkyZáhumenná, Čunovo - Čunovo, Bratislavský kraj

Záhumenná, Čunovo - Čunovo, Bratislavský krajMHD 3 minúty pešo • Vybavené • Parkovanie • Balkón 1,5 m² • Pivnica 2 m² • Lodžia 6 m²
Mesačné nájomné750 €

+ Poplatky za energie150 €
+ Vratná kaucia900 €


Dám do prenájmu 3i byt v tichej časti Bratislavy- v Čunove. Byt pozostáva z dvoch samostatných izieb, každá o veľkosti 25m2, veľkej obývačky s kuchyňou o veľkosti 40m2, technickej miestnosti, miestnosti na uloženie vecí alebo herne pre deti či tichého kútika na čítanie, kúpelne, balkóna a lodžie. Celková rozloha bytu je 108m2 + 6m2 lodžia. Byt sa nachádza na druhom poschodí rodinného domu so samostatným vchodom. K bytu patrí aj skladová miestnosť na prízemí na odkladanie bicyklov, strešného nosiča... a samostatné parkovacie miesto na pozemku. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený - chladnička, mraznička, práčka, umývačka riadu, mikrovlnná rúra,kuchynský riad a hrnce, indukčná varná doska, 2x televízor, jedna izba je kompletne zariadená, druhú miestnosť je možné dozariadiť po dohode s nájomcom. Byt je klimatizovaný. Vhodné aj pre rodinu s deťmi, nakoľko prostredie je tiché s nízkym počtom prechádzajúcich áut po ceste, v blízkosti lesa, Petržalskej hrádze alebo Čunovského jazera. Mesačné nájomné 900 Eur aj so všetkými energiami. Volný ihneď.

I rent a 3 bedroom apartment in a quiet part of Bratislava- in Čunovo. The apartment consists of two separate rooms, each 25m2, a large living room with a kitchen of 40m2, a utility room, a room for storing things or a playroom for children or a quiet corner for reading, bathroom, balcony and loggia. The total area of the apartment is 108m2 + 6m2 loggia. The apartment is located on the second floor of a family house with a separate entrance. The apartment also includes a storage room on the ground floor for storing bicycles, roof rack... and a separate parking space on the plot. The apartment is rented partly furnished - fridge, freezer, washing machine, dishwasher, microwave, kitchen utensils and pots, induction hob, 2x TV, one room is fully furnished, the second room can be arranged in agreement with the tenant. The apartment is air-conditioned. Suitable for a family with children, as the environment is quiet with a low number of passing cars on the road, close to the forest, Petržalka dam or Čunovo lake. Monthly rent 750Eur + 150 Eur all utilities including internet and TV. Available immediately.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu829944
Dispozícia3-izbový
Dostupné od9. 3. 2024
Podlažie2
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha108
VybavenéVybavené
StavNovostavba
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 1,5 m²
Lodžia 6 m²
MHD 4 minúty pešo
Pivnica 2 m²
Parkovanie

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDČunovo, kostol
🚶 316 m (4 min)
PoštaHamuliakovo
🚘 29,199 m (30 min)
ObchodDelia
🚶 715 m (9 min)
BankaSlovenská sporiteľňa
🚘 25,541 m (25 min)
ReštauráciaPohodka
🚶 477 m (6 min)
LekáreňMelrose
🚘 4,243 m (8 min)
ŠkolaZákladná škola Hamuliakovo
🚘 29,258 m (31 min)
Materská školaMaterská škola
🚶 379 m (5 min)
ŠportoviskoAction Park
🚘 1,705 m (4 min)
Ihrisko
🚶 539 m (6 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.