Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 4-izbový • 88 m² bez realitkyĽudovíta Okánika, Nitra - Chrenová, Nitriansky kraj

Ľudovíta Okánika, Nitra - Chrenová, Nitriansky krajMHD 4 minúty pešo • Vybavené • Balkón 7 m²
Mesačné nájomné850 €Ušetríte 50 €900 €

+ Poplatky za energie150 €
+ Vratná kaucia1 000 €


Ponúkam na prenájom priestranný zariadený 4-izbový byt (88 m2 + balkón) vo vyhľadávanej tichej lokalite plnej zelene s výhľadom na hrad - Chrenová I. v Nitre. Byt je moderne zariadený a pripravený na nasťahovanie.

Byt disponuje tromi samostatnými spáľnami, obývačkou, samostatnou kuchyňou, kúpelňou s oddeleným WC. Byt má aj priestranný balkón s markízami, ktorý je prístupný z dvoch izieb. V dvoch spáľnach sa nachádzajú rozložiteľné gauče (v jednej zo spální je možnosť nahradiť gauč plnohodnotou posteľou na požiadanie). Byt sa nachádza na 8. poschodi z 13.

Byt je na novo vymaľovaný a dozariadený, so všetkou potrebnou technikou - umývačka, práčka, vstavaná chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, kávovar, drvič odpadu, 2x 4K Smart TV, 2x FullHD Smart TV, PC monitor, internet (400 mbp/s). V spálni je nová posteľ a matrace.

V okolí bytového domu sa nachádza všetko potrebné občianske vybavenie - potraviny (hneď vedľa domu), školy, škôlky, lekáreň, N-Centro (5 min), Mlyny (10 min) OC Max (10 min), brezový háj (5 min), pešia zóna (10 min), mestský park (15 min). Parkovanie v okolí domu je bezplatné a bezproblémové.

Výška nájmu je 850 EUR + 150 EUR energie (pri troch osobách). Pri podpise zmluvy sa platí nájom za prvý mesiac + depozit vo výške jednomesačného nájmu s energiami (1000 EUR). Províziu RK neplatíte.

Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Byt je k dispozícii ihneď.

I offer for rent a spacious furnished 4-room apartment (88 m2 + balcony) in a sought-after quiet location full of greenery with a view of the castle - Chrenová I. in Nitra. The apartment is modernly furnished and ready to move into.

The apartment has three separate bedrooms, a living room, a separate kitchen, a bathroom with a separate toilet. The apartment also has a spacious balcony with awnings, which is accessible from two rooms. There are fold-out couches in two bedrooms (in one of the bedrooms, it is possible to replace the couch with a full-size bed on request). The apartment is located on the 8th floor of the 13th.

The apartment is newly painted and furnished, with all the necessary equipment - dishwasher, washing machine, built-in refrigerator with freezer, induction hob, microwave oven, electric oven, coffee machine, garbage disposal, 2x 4K Smart TV, 2x FullHD Smart TV, PC monitor, internet (400 mbp/s). There is a new bed and mattress in the bedroom.

In the vicinity of the apartment building there are all necessary amenities - groceries (right next to the house), schools, kindergartens, pharmacy, N-Centro (5 min), Mills (10 min) OC Max (10 min), birch grove (5 min) , pedestrian zone (10 min), city park (15 min). Parking around the house is free and hassle-free.

The rent is 900 EUR + 200 EUR energy. When signing the contract, the first month's rent is paid + a deposit in the amount of one month's rent with utilities (1100 EUR). You do not pay the real estate agency commission.

For more information, do not hesitate to contact me and arrange a viewing. The apartment is available immediately.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu817196
Dispozícia4-izbový
Dostupné od15. 12. 2023
Podlažie8. podlaží z 13
PENBG - Mimoriadne nehospodárne
Užitná plocha88
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
Výstavba budovPanel

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 7 m²
MHD 4 minúty pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDAtletický štadión
🚶 335 m (4 min)
PoštaNitra 10
🚶 604 m (7 min)
ObchodCOOP Jednota
🚶 169 m (2 min)
BankaVšeobecná úverová banka
🚶 433 m (5 min)
ReštauráciaPizza Diamo
🚶 61 m (1 min)
LekáreňCompharm
🚶 202 m (2 min)
ŠkolaZŠ Topoľová
🚶 526 m (6 min)
Materská školaMaterská Škola Ľ. Okánika 6
🚶 212 m (3 min)
ŠportoviskoFit Club Olympia
🚶 657 m (8 min)
Ihrisko
🚶 460 m (6 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.