Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2-izbový • 60 m² bez realitkyDúbravka, Bratislavský kraj

Dúbravka, Bratislavský krajMHD 3 minúty pešo • Vybavené • Výťah • Balkón 3,6 m² • Pivnica 2,1 m²
Cena220 000 €


Ponúkam na predaj krásny slnečný, zariadený byt na Agátovej ulici v Bratislave – Dúbravke. Jedná sa o 2 izbový byt s výbornou dispozíciou. Úžitková plocha bytu s pivnicou je 60m/2 + 5,8m/2 chodbička.

Celková výmera bytu je 60 m2. Byt sa nachádza na 7/7. poschodí s výťahom a balkónom s krásnym výhľadom. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2011. K bytu prináleží aj murovaná pivnica. Jeho inteligentný a funkčný dizajn zahŕňa dve izby (aktuálne spálňu a detskú) + kuchyňu s obývacím priestorom, priestranným balkónom, na ktorom si zamilujete večerné západy slnka.

Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Slnečná kuchyňa je spojená s obývacou izbou. V spálni je šatník a východ na balkón.

Byt sa predáva kompletne zariadený. Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti ulice, v slepej uličke, čím je úplne minimalizovaná premávka áut. Nehnuteľnosť predáva prvý majiteľ. Vchod do bytu je cez dvoje bezpečnostné dvere, v byte sú plastové okná, laminátové podlahy, na mieru robená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kožená sedačka, vstavaná skriňa, postele, nočné stolíky, komody, 3x televízory. Byt má vlastný kotol, čiže kúrenie a teplú vodu si regulujete sami, čo veľmi pozitívne vplýva na znižovanie nákladov.

Náklady na byt:

Plyn 50,-€

Elektrina 30,-€

Správa 60,-€

Internet a TV 30,-€

Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly. V blízkosti sa nachádza obchod Metro či úplne nová moderná nemocnica Bory. V blízkosti sa nachádza vyhľadávaná British International School. Garantovaná je aj perfektná a rýchla dostupnosť do centra Bratislavy i na obchvat.

Skvelé dopravné spojenie a napojenie na cyklotrasu, ktorá vás zavedie až do centra mesta.

Električková a autobusová zastávka je na skok od domu.

K bytu je možné prikúpiť vonkajšie parkovacie státie, prípadne parkovacie státie v garážovom dome, ktoré je pod bytovým domov.

Cena parkovacieho státia je 13.500€, cena parkovacieho státia v garáži 17.000€.

Cena bytu je 220 000,-€

I offer for sale a beautiful, sunny, furnished apartment on Agátová street in Bratislava - Dúbravka. It is a 2-room apartment with an excellent layout. The useful area of ​​the apartment with a cellar is 60m/2 + 5.8m/2 corridor.

The total area of ​​the apartment is 60 m2. The apartment is located at 7/7. floor with an elevator and a balcony with a beautiful view. The apartment building was approved in 2011. The apartment also has a brick cellar. Its intelligent and functional design includes two rooms (currently a bedroom and a children's) + a kitchen with a living area, a spacious balcony where you will love the evening sunsets.

Entrance hall, spacious bathroom with shower and toilet. The sunny kitchen is connected to the living room. The bedroom has a wardrobe and an exit to the balcony.

The apartment is sold fully furnished. The apartment building is located in a quiet part of the street, in a cul-de-sac, which completely minimizes car traffic. The property is being sold by the first owner. The entrance to the apartment is through two security doors, the apartment has plastic windows, laminate floors, a custom-made kitchen unit with built-in appliances, a leather sofa, a built-in wardrobe, beds, bedside tables, chests of drawers, 3x televisions. The apartment has its own boiler, so you can regulate the heating and hot water yourself, which has a very positive effect on reducing costs.

Apartment costs:

Gas €50

Electricity €30

Administration €60

Internet and TV €30

Excellent location with complete civic amenities within walking distance. In the vicinity of the apartment building there are schools, kindergartens, restaurants, cafes, the DUBRAWA shopping center, the SARATOV shopping center with a wide range of services, a health center, a pharmacy, a post office, public transport, and a wide range of cultural and sports activities. The Bory Mall shopping center is located nearby. Dúbravka is an ideal place for people who are looking for an urban way of living, but at the same time like contact with nature, as the forests of Devínská Kobyla are within reach. Nearby is the Metro store and the brand new modern Bory hospital. The sought-after British International School is located nearby. Perfect and quick access to the center of Bratislava and the bypass is also guaranteed.

Great transport connections and connection to the cycle route that will take you to the city center.

The tram and bus stop is a hop away from the house.

It is possible to purchase an outdoor parking space for the apartment, or a parking space in the garage, which is under the apartment building.

The price of a parking space is €13,500, the price of a parking space in the garage is €17,000.

The price of the apartment is €220,000

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu784986
Dispozícia2-izbový
Dostupné od29. 5. 2023
Podlažie7
Typ budovyOstatné
Plocha60
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBG

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 3,6 m²
Pivnica 2,1 m²
MHD 4 minúty pešo
Bezbariérový přístup
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDPri Hrubej lúke
\uD83D\uDEB6 324 m (4 min)
PoštaBratislava 42
\uD83D\uDE98 1,088 m (4 min)
ObchodTesco Hypermarket
\uD83D\uDEB6 342 m (4 min)
Banka
\uD83D\uDE98 1,003 m (3 min)
ReštauráciaBoss
\uD83D\uDEB6 351 m (4 min)
LekáreňDr. Max
\uD83D\uDEB6 343 m (4 min)
Škola
\uD83D\uDEB6 756 m (9 min)
Materská školaMaterská škola Sekurisova
\uD83D\uDE98 1,604 m (5 min)
ŠportoviskoClub Penati
\uD83D\uDE98 1,084 m (3 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 533 m (6 min)

Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.