Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk, 2-izbový, 3-izbový

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 2-izbový • 58 m² bez realitkyHrubá Borša - Hrubá Borša, Bratislavský kraj

Hrubá Borša - Hrubá Borša, Bratislavský krajMHD 6minút pešo • Vybavené • Výťah • Parkovanie
Cena144 900 €


Predam krasny 2 izbovy byt pri golfovom ihrisku za cenu 2500 €/m², ziadny holobyt! K bytu patri parkovacie statie umiestnene takmer pod oknami, na svoje auto tak vidite, a nakolko ide o prizemny byt mozete si ulahcovat zivot napriklad vylozenim nakupov z auta rovno do kuchyne :-)

Byt sa nachadza vo vyhladavanej lokalite Hruba Borsa, s vyhladom na zelene plochy golfoveho ihriska. Obec sa rozrasta, vznika v nej cela rezidencna stvrt a obec sa prisposobuje novym obcanom budovanim komunikacii, rozsirenim skolky, budovanim ihrisiek atd. Ide o krasne miesto nie len pre golfovych nadsencov, ale aj ludi, ktori maju radi pekne prostredie a moznosti vyzitia (fitness centrum, jazda na koni, restauracie, kaviarne a i.)

Blizsie informacie a fotky na mobile alebo mailovej adrese. Byt predavam ako sukromna osoba, ale obhliadky a pravny servis vykonava kancelaria, ktoru platim ja, nakolko nie som pritomna v SR, nemusite sa tak bat, ze by sme proces predaja nezvladli, kancelaria nam urcite pomoze nie len s "papierovou" strankou predaja, ale aj s komunikaciou ohladom pripadneho uveru.

I will sell a beautiful 2-room apartment near the golf course for 2500 €/m², no empty apartment! The apartment has a parking space located almost under the windows, so you can see your car, and since it is a ground-floor apartment, you can make your life easier by, for example, taking your shopping out of the car straight into the kitchen :-)

The apartment is located in the sought-after area of ​​Hruba Borsa, overlooking the green areas of the golf course. The village is growing, a whole residential district is being created in it, and the village is adapting to new citizens by building communication, expanding the kindergarten, building playgrounds, etc. It is a wonderful place not only for golf enthusiasts, but also for people who like a nice environment and opportunities to spend time (fitness center, horse riding, restaurants, cafes, etc.)

More information and photos on mobile or email address. I am selling the apartment as a private person, but inspections and legal services are carried out by the office, which I pay for, since I am not present in the Slovak Republic, you do not have to worry that we will not manage the sales process, the office will definitely help us not only with the "paper" side of the sale, but also with communication regarding possible credit.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu777637
Dispozícia2-izbový
Dostupné od17. 4. 2023
Podlažie1
Typ budovyTehla
VekDo 10 rokov
Užitná plocha58
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná
VykurovanieElektrické

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Bezbariérový prístup
Výťah
Parkovanie
MHD 1 minúta autom

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDHrubá Borša, Park
\uD83D\uDEB6 548 m (7 min)
PoštaKráľová pri Senci
\uD83D\uDE98 4,113 m (7 min)
ObchodPotraviny HB
\uD83D\uDEB6 551 m (7 min)
BankaTatra banka
\uD83D\uDE98 8,575 m (13 min)
Reštaurácia
\uD83D\uDE98 4,459 m (6 min)
Lekáreň
\uD83D\uDE98 6,015 m (10 min)
Škola
\uD83D\uDE98 4,155 m (6 min)
Materská škola
\uD83D\uDE98 4,498 m (7 min)
ŠportoviskoStrelnica Veľké Úľany
\uD83D\uDE98 8,714 m (13 min)
Ihrisko
\uD83D\uDE98 4,311 m (7 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.