Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyPetrohradská, Praha - Vršovice

Petrohradská, Praha - VršoviceMHD do minúty pešo • Čiastočne vybavené • Výťah • Parkovanie • Balkón 4 m² • Pivnica 5 m² • Lodžia 4 m²
Mesačné nájomné19 000 CZK

+ Poplatky za služby3 000 CZK
+ Poplatky za energie1 000 CZK
+ Vratná kaucia25 000 CZK


Ihned k nastěhování: Nabízím k dlouhodobému pronájmu prosluněný byt 1KK (30m+4m lodžie) s prostorným balkonem s výhledem na panorama Vršovic v novostavbě - uzavřeném a klidném rezidenčním projektu Petrohradská. Okna jsou orientována na jihozápad. Byt je situován v 5. patře, dům je opatřen výtahem. V Bytě je kompletní vybavení - kuchyňská linka včetně spotřebičů a lednice, nová koupelna s pračkou. Vestavná skříň zajistí úložné prostory a navíc je k bytu dostupný uzamykatelný sklep. Nadstandardní dostupnost do centra (tramvaj 10min, vlak. Nádraží Vršovice). V okolí občanská dostupnost i zajímavé kavárny a kluby. Centrální vytápění, rekuperace. Parkování na modrých zónách nebo možnost dopronajmout stání v podzemní garáži. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Byt je volný ihned.

Available now: I offer a sunny apartment 1KK (30m+4m loggia) with a spacious balcony overlooking the panorama of Vršovice in a new building - closed and quiet residential project Petrohradská - for the long term rent. The windows are oriented to the southwest. The apartment is situated on the 5th floor, the building is equipped with an elevator. The apartment is fully equipped - kitchen including appliances and refrigerator, new bathroom with washing machine. Built-in wardrobe will provide storage space, plus there is a lockable cellar available to the apartment. Superior accessibility to the center (tram 10min, train. Nádraží Vršovice). Nearby civic amenities and interesting cafes and clubs. Central heating, recuperation. Parking in blue zones or possibility to rent a parking space in the underground garage. We prefer long-term lease. The apartment is available now.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu688167
Dispozícia1+kk
Dostupné od20. 4. 2024
Podlažie5
Typ budovyTehla
VekDo 10 rokov
PrevedenieŠtandardné
Užitná plocha34
VybavenéČiastočne
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná
VykurovanieÚstredné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 4 m²
Lodžia 4 m²
Výťah
Pivnica 5 m²
Parkovanie
MHD 0 minút pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDUkrajinská
🚶 24 m (0 min)
PoštaPraha 101
🚶 511 m (6 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 127 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 531 m (6 min)
Reštaurácia
🚶 110 m (1 min)
LekáreňLékárna Sámova
🚶 476 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Přípotoční
🚶 288 m (3 min)
Materská školaŠkolička Radost
🚶 196 m (2 min)
ŠportoviskoFitness Ronnie
🚶 265 m (3 min)
Ihrisko
🚶 456 m (5 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.