Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 4+1 • 75 m² bez realitkyPúpavová, Karlova Ves - Karlova Ves, Bratislavský kraj

Rezervované
Púpavová, Karlova Ves - Karlova Ves, Bratislavský krajMHD 3 minúty pešo • Čiastočne vybavené
Cena210 000 €


Kompletne zrekonštruovaný a výborne dispozične riešený 4-izbový byt ponúka pokojné bývanie v tesnej blízkosti prírody aj mesta. Hneď za domom začína les a lesopark Líščie údolie, byt ponúka kontakt s lesom a ráno sa pri otvorenom okne môžete nadýchať čistého vzduchu. V priamom kontakte s prírodou, posúva tento byt kvalitu mestského bývania na vyššiu úroveň.

Byt pozostáva so 4 izieb, kuchyne, kúpeľne, WC, priestrannej loggie a samostatnej murovanej pivnice. Celková úžitková plocha bytu je 83 m2 (73m2 izby + 2m2 pivnica+8 m2 loggia).

Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite Karlova Ves Kútiky, ktorá je stabilizovaná, priestorovo štedro riešená s nadštandardnou občianskou vybavenosťou. Blízko bytu je obchodný dom Centrum so supermarketom KRAJ, potravinami Starý Otec, poštou, drogériou, lekárňou, optikou, trafikou, kaviarňou, cukrárňou, reštauráciou a rôznymi službami. Pred OD Centrum sú každý týždeň farmárske trhy, predaj zeleniny a ovocia od rôznych drobných pestovateľov.

V blízkom okolí sa nachádza škôlka, 3 základné školy, gymnázium, centrum mládeže IUVENTA, množstvo detských ihrísk a športovísk. Na obľúbené letné kúpalisko Rosnička prejdete pešo za 10 minút. Karlova Ves ponúka obyvateľom všetko potrebné na veľmi príjemné a pohodlné bývanie. Dostupná je zmodernizovaná a kompletne vybavená poliklinika. Supermarkety LIDL, KAUFLAND, BILLA, TERNO, KRAJ a rôzne služby sú do 10 minút autom či MHD.

V okolí je bezproblémové parkovanie s možnosťou dlhodobého prenájmu parkovacích boxov. Zastávka električky je dostupná do 5 minút chôdze.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu685731
Dispozícia4+1
Dostupné od28. 2. 2022
VlastníctvoOsobné
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha75
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
Typ budovyPanel

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
MHD 3 minúty pešo
Pivnica

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDBorská
🚶 281 m (3 min)
PoštaBratislava 43
🚶 146 m (2 min)
ObchodObchodný dom Centrum
🚶 183 m (2 min)
BankaPrima banka
🚶 194 m (2 min)
ReštauráciaCREPES KISS Palacinky
🚶 439 m (5 min)
LekáreňZuzana
🚶 249 m (3 min)
ŠkolaSpojená škola sv. Františka z Assisi
🚶 234 m (3 min)
Materská škola
🚶 203 m (2 min)
Športovisko
🚘 1,912 m (5 min)
IhriskoDetské dopravné ihrisko
🚶 125 m (1 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.