Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyBeniakova, Karlova Ves - Karlova Ves, Bratislavský kraj

Beniakova, Karlova Ves - Karlova Ves, Bratislavský krajVybavené • Výťah
Cena178 000 €


Predaj bez RK, 3-izbový byt BA-IV., Dlhé diely, Beniakova 5, kompletná rekonštrukcia

• Úžit. Plocha bytu: 73,18 m2

• Pivničná murovaná kója: 1,75 m²

• Balkón: 2,73 m²

Ponúkame Vám na predaj bez RK slnečný a priestranný trojizbový byt v Bratislave, mestská časť Karlova Ves, v pokojnej a tichej lokalite, 2 minúty od lesa. Celková plocha je 73,18 m2 (byt – 73,18 m2, murovaná pivnica – 1,75 m2, balkón – cca 2,73 m2), nachádza sa na 9/12 poschodí panelového bytového domu s 2 výťahmi – osobný a nákladný.

DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka so vstupom na balkón, 3 samostatné nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, murovaná kúpeľňa, samostatné WC, chodba a vstupná hala. Pred vstupom do bytu je spoločná uzamykateľný chodba s možnosťou rozsiahleho úložného priestoru-(botník, bicykel, kočík). Vedľa vchodových dverí do bytu je uzamykateľná skriňa na topánky a na stene sú zavesené uzamykateľné skrinky s úložným priestorom.

STAV BYTU: Byt prešiel kompletnou, rozsiahlou rekonštrukciou (08/2013), v rámci ktorej bola vymenená kompletne elektroinštalácia, TV rozvod v celom byte, rozvody vody a odpadu, zdvojené plastové okná s izolačným dvojsklom a so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, vymenené sú podlahy (kombinácia laminát + dlažba), stierky, zhotovenie stropného podhľadu so zabudovanými svetlami, na mieru robená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (sklokeramická plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor), sanita v kúpeľni a na WC a keramické obklady, šatníková skriňa- rolldor v hale a bezpečnostné dvere. Pred bytom je uzamykateľná chodba a vedľa vchodových dverí do bytu je uzamykateľná skriňa na topánky. V pivnici je regál na odkladanie vecí a samostatné svetlo. Byt sa predáva s možnosťou ponechať si nábytok - dohoda.

Bytový dom je zrekonštruovaný – zateplený (2013), nová dlažba na balkónoch, zrekonštruované sú spoločné priestory, vstupné dvere, schránky, výťahy. Vstupná hala bytového domu disponuje aj kočikárňou a má stropný drevený podhľad. Vstupné dvere sú oceľové, bezpečnostné s elektrickým vrátnikom.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, pošta, potraviny, obchody, reštaurácie, banky, zastávka MHD je priamo pred bytovým domom, v blízkosti sú detské ihriská a les. Obchod a lekáreň cez cestu a cez parkovisko prechod na školský dvor.

VÝHODY:

- priestranný trojizbový byt po kompletnej rekonštrukcii

- slnečný byt s orientáciou na dve svetové strany – juh a západ,

- tiché prostredie s dostatkom zelene,

- v dostupnosti kompletná občianska vybavenosť.

Kontakt: 0904 213 652

Prosím RK nekontaktovať!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu594991
Dispozícia3+1
Dostupné od1. 5. 2020
Podlažie9
Typ budovyTehla
RekonštrukciaKompletné
Užitná plocha73
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.