Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyPavla Horova, Devínska Nová Ves - Devínska Nová Ves, Bratislavský kraj

Rezervované
Pavla Horova, Devínska Nová Ves - Devínska Nová Ves, Bratislavský krajVýťah
Cena169 000 €


Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný a kompletne zariadený slnečný priestranný 3 izbový byt v tichej lokalite pri lese na ulici Pavla Horova 23. Byt sa predáva vrátane elektrospotrebičov. Stačí sa nasťahovať. Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 7. Bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2015.

Byt sa nachádza priamo pod lesom a ponúka krásne výhľady. Lokalita poskytuje nevyčerpateľné možnosti turistiky, cyklovýletov, behania. V okolí kompletné občianske vybavenie, dobrá dostupnosť do centra.

Byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly z ktorej sa prechádza do slnečnej obývačky. Ďalej je otvorený prechod do kuchyne zariadenej modernou kuchynskou linkou so vstavanou umývačkou riadu, elektrickou rúrou, plynovým sporákom a zabudovanou chladničkou. Z kuchyne sa vychádza na loggiu orientovanú na juh s výhľadom na les a hrebeň devínskej kobyly.

Z chodby sa prechádza do dvoch nepriechodných spální (každá cca 3x4m).

V byte je kvalitná laminátová podlaha, v kuchyni keramická dlažba. Okná sú plastové. Kúpelňa a WC murované, zrekonštruované, v kúpelni vaňa.

V dennej časti bytu sú znížené stropy a bodové zápustné svetlá. V obývačke je obvodová podstropná rampa s RGB LED pásom.

Orientácia okien juh (obývačka, kuchyňa) a sever (spálne). Okolo domu sú zasadené vysoké stromy, od jari do jesene vás bude tešiť štebot vtákov.

Byt sa predáva kompletne zariadený:

- v obývačke rozťahovacia sedačka z kvalitnej kože, závesné skrinky,

- 2x šatníková skriňa s posuvnými dverami 1.5 a 2 metre,

- 3x komoda, botník,

- v spálni posteľ s veľmi kvalitným a pohodlným 24cm vysokým matracom,

- kuchynský stôl so stoličkami,

- vrátane práčky a Smart LED TV Samsung.

V byte je vysokorýchlostné internetové pripojenie až do 100Mbps, wifi aj ethernetové rozvody v každej izbe.

Byt má podlahovú plochu 68.3m2, k bytu patrí priestranná loggia, štandardná latková pivnica a veľký spoločný priestor na odkladanie bicyklov či kočíkov.

Stačí sa len nasťahovať.

Pre vaše deti:

- v blízkosti niekoľko detských ihrísk. Priamo z okien spální bytu je výhľad na škôlku, v rýchlej pešej dostupnosti sú ďalšie 2 škôlky.

- základná škola Pavla Horova 16 2 minúty chôdze.

- z bytu vyjdete priamo na bezpečný chodník

Lokalita:

Byt je na tichej ulici bez veľkej premávky, mimo hlavnej cesty. Za domom je vydlaždený parčík s peknými stromami a lavičkami.

Za 2 minúty chôdze ste v dendroparku ktorý ponúka príjemné prechádzky a susedí s lesom ktorý ponúka nevyčerpateľné možnosti na turistiku, dostanete sa na Devín, na Devínsku Kobylu, do Dúbravky, za 5 minút pod Sandberg, 10 minút na Srdce kde sú ohniská a altánky na opekanie, 15 minút Waitov lom.

Na bicykli prejdete za 5 minút k cyklomostu slobody, odtiaľ sa vydáte buď do Rakúska smerom na Schlosshof alebo na cyklotúru pri rieke Morave až po Záhorskú Ves, či smerom na Devín.

Obchody Kraj (500m), Moja Samoška (500m), Lidl (800m), Tesco (900m), obchodné centrum Glavica.

Zastávka MHD 5 minút. Za 20 minút ste autobusom v centre Bratislavy na Štefánikovej. Autom ste za 20 minút v Auparku.

Byt voľný ihneď. Možnosť kúpy na úver. Rád poskytnem kontakt na overenú hypotekárnu poradkyňu ktorej služby sú bezplatné. Zmluva autorizovaná advokátom.

Nie som realitná kancelária. O služby realitných kancelárií nemáme záujem.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu594683
Dispozícia3+1
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBC
Plocha70
Dostupné od10. 2. 2020
Podlažie2
Typ budovyPanel

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.