Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyĽudovíta Fullu, Karlova Ves - Karlova Ves, Bratislavský kraj

Ľudovíta Fullu, Karlova Ves - Karlova Ves, Bratislavský krajVýťah
Mesačné nájomné440 €

+ Poplatky za služby150 €
+ Vratná kaucia600 €


Ponúkame na prenájom plne a novo zariadený 2-izbový byt s dobrou dostupnosťou do mesta – Karlová Ves (Ľudovíta Fullu), takže stačí len prísť s kufrom a môžete plnohodnotne bývať. Sťahovať sa môžete už 1. februára, ale podľa dohody možno aj skôr.

Byt má 51 m2 a nachádza sa v ňom spálňa, kuchyňa, priestranná obývačka, veľká kúpeľňa, samostatné WC, chodba a šatník. Byt bol v roku 2018 celý komplet zrekonštruovaný. Každá miestnosť bytu je plne vybavená novým nábytkom a spotrebičmi. Veľké plus je aj vysoko rýchlostný internet(500 Mb/s) a TV s archívom v cene nájmu.

V spálni je 2 metre široká posteľ, skriňa a komoda. Kuchyňa má umývačku, chladničku, mikrovlnku, rúru, varnú dosku a všetok základný riad. V obývačke tiež nájdete veľkú plazmu, stolíky, rozkladací gauč, knihovníčku, veľký stôl a komodu. V chodbe je botník a vchod do samostatného šatníka. V kúpeľni je dlhá vaňa, práčka a kúpeľňový nábytok.

Byt je orientovaný do menšieho parku s chodníkmi bez áut, čiže výhľad je zelený a prostredie tiché a pokojné. Dostupnosť do mesta je rýchla vďaka neďalekej električkovej zastávke Nad lúčkami alebo autobusovej zastávke Tománková. V okolí je komplet občianska vybavenosť napr.: Billa, pošta, DM-ko, banky, reštaurácie, športoviská napr. ako nová plaváreň, workout ihriská a pre milovníkov prírody blízky les.

Cena je 590 EUR vrátane energií, internetu a TV + 600 EUR vratný depozit. Byt prenajímame priamo, takže zbytočne neplatíte odmenu pre RK. Nájomnú zmluvu nám pripraví právnik. Pre viac info a ohľadom termínov obhliadky, prosím píšte súkromné správy alebo volajte na 0910 967 497. Ďakujeme pekne.

PS: Ak máte vlastný nábytok, tak si ho môžete priniesť. Vieme prebytočné kusy odsťahovať. Na fotkách vidieť osobné veci, keďže v byte ešte bývame, ale tie berieme so sebou. ????

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu586865
Dispozícia2+1
Dostupné od1. 2. 2020
Podlažie2
Typ budovyPanel
Užitná plocha51
VybavenéNevybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.