Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyDrieňová, Ružinov - Štrkovec, Bratislavský kraj

Drieňová, Ružinov - Štrkovec, Bratislavský krajMHD 1 minúta pešo • Vybavené • Výťah
Mesačné nájomné540 €

+ Poplatky za služby150 €
+ Vratná kaucia540 €


REZERVOVANE - Dlhodobý prenájom veľkého 2-izbového bytu s výhľadom na Štrkovecké jazero

Ponúkame na dlhodobý prenájom kompletne a moderne zariadený slnečný 2 izbový byt s veľkou lodžiou s nádherným výhľadom na jazero. Byt sa nachádza v Ružinove na Drieňovej ulici vo vyhľadávanej novostavbe Boria pri brehu Štrkoveckého jazera.

Nadštandardný a moderný komplex sa nachádza vo výbornej a vyhľadávanej lokalite v širšom centre mesta s 24-hodinovou strážnou službou, ktorá zaručuje bezpečnosť celého objektu, s vlastným oploteným veľkým detským ihriskom a miestom na grilovanie.

V tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí sa nachádzajú športoviská, park, nákupné centrá (Vivo-Polus, OC Centrál), detské ihriská Areál hier Radosť pri Štrkovci a hlavne dostatok zelene.

Byt o rozlohe 67 m2 má 2 priestranné izby, nachádza sa na 3. poschodí s výťahom, je svetlý, slnečný, má bezpečnostné dvere, byt má veľké okná s vonkajšími žalúziami.

Zo vstupnej haly je vstup do obývačky prepojenej s kuchyňou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru s komplet spotrebičmi. Priestranná obytná miestnosť s veľkým oknom a východom na balkón je vybavená pohodlnou koženou sedačkou, obývacou zostavou a veľkým televízorom. V spálni je manželská posteľ s nočnými stolíkmi a vstavaná skriňa. Zo spálne je tiež východ na balkón. Pri vstupnej hale je kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Práčka sa nachádza v kúpeľni. K dispozícii je priestranná murovaná pivnica, ktorú môžu nájomníci využívať na uskladnenie bicyklov, lyží alebo mimosezónnych vecí.

Celý bytový komplex je chránený kamerovým systémom, v byte je elektrický video-vrátnik.

Výborná lokalita v širšom centre mesta, v blízkosti zástavka MHD, vzdialenosť cca 10-15 min. do centra, výborná občianska vybavenosť, obchody (supermarket Billa vedľa komplexu), reštaurácie, dostupnosť na diaľničný obchvat, dobrý prístup na letisko, autobusovú i železničnú stanicu. Široké športové aj kultúrne možnosti nielen pri jazere, ale aj v neďalekom zimnom štadióne, športovej hale Pasienky a Mladosť a pod. V blízkosti je nemocnica s poliklinikou, lekárne, základná a materská škola. K bytovému komplexu je k dispozícii súkromná oddychová záhrada s detským ihriskom ako aj s možnosťou v časti záhrady grilovať.

Voľný od 14.9.2020, vhodný max. pre 2 osoby

Cena mesačného nájomného: 550,- Eur + energie 140,- Eur/ mesiac (vrátane internetu a TV)

Depozit 550,- Eur

Byt prenajíma súkromný inzerent, PROVÍZIU NEPLATÍTE

RK prosím kontaktovať len v prípade konkrétneho záujemcu, náklady na províziu prenajímateľ nezdieľa.

Kontakt:

E-mail: o.komova@gmail.com

Mobil: 0914703359

Exclusive one-bedroom apartment available also for a long-term rent.

We offer for short and long-term rent fully furnished modern and sunny 1- bedroom apartment with a large balcony with a beautiful view of the lake. Apartment is on the 3th floor with elevator.

Modern complex is in excellent location with 24-hour security service, with its own garden, children’s playground and a barbecue area.

The apartment is ideally located not far from the city center, within walking reach of relaxation and sports activities. Nearby are sports fields, parks, shopping centers (OC Vivo/Polus, OC Central), Billa next to the complex, large kids playground at the lake and plenty of greenery.

Bright, sunny and spaciously designed apartment of 67 m2 with an open floor plan with fully equipped kitchen and a balcony.

Apartment has 1 bedroom with king size bed and a large wardrobe and living room with kitchen. Spacious living room with large window and access to the balcony is furnished with comfortable leather sofas, furniture and a TV.

Apartment has large windows and exterior shutters.

At the entrance hall is a bathroom with bath and separate toilet. The washing machine is in the bathroom. There is a spacious cellar that tenants can use to store bikes, skis or off-season things.

The whole apartment complex is protected by camera system, the apartment has electric video doorman.

Available immediately, suitable for 2 people

Price monthly rent: 550, - Euro + utilities 140, - EUR / month (incl. fiber internet and TV)

Deposit 550, - Euro

No commission to the realtor, apartment is rented by a private owner.

Kontakt:

Mail: o.komova@gmail.com

Mobil: 091703359

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu583961
Dispozícia2+1
Dostupné od1. 3. 2020
Podlažie3
Typ budovyTehla
VekDo 10 rokov
Užitná plocha67
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná
PrevedenieŠtandardné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
MHD 2 minúty pešo
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDDrieňová
\uD83D\uDEB6 149 m (2 min)
PoštaBratislava 25
\uD83D\uDEB6 591 m (7 min)
ObchodBilla
\uD83D\uDEB6 189 m (2 min)
Banka
\uD83D\uDEB6 569 m (7 min)
ReštauráciaPasta
\uD83D\uDEB6 115 m (1 min)
LekáreňMedpharmacentrum
\uD83D\uDEB6 431 m (5 min)
Škola1. súkromné gymnázium
\uD83D\uDEB6 296 m (4 min)
Materská školaMaterská škola Prešovská 28
\uD83D\uDEB6 536 m (6 min)
ŠportoviskoLaser Arena
\uD83D\uDEB6 259 m (3 min)
IhriskoRytierske hradby
\uD83D\uDEB6 166 m (2 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.