Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 1-izbový • 38 m² bez realitkyHlavná, Rovinka - Rovinka, Bratislavský kraj

Hlavná, Rovinka - Rovinka, Bratislavský krajVybavené
Cena69 900 €


Predaj 1,5 izbového tichého bytu s predzáhradkou, ako štartovací byt, alebo byt pre kľudné dlhoročné bývanie s príjemnými susedmi.

Predám v Rovinke 1,5 -izbový byť 38m2 na prízemí, zariadený v nadštandarde s predzáhradkou 14m2. Všetko mám v osobnom vlastníctve spolu s podielom na pozemku pod bytovým domom. Byt s predzáhradkou sa nachádza v dvoj poschodovom dome, skolaudovanom v roku 2016, ktorý má bezbariérový vstup na prízemie a bezpečnostné vchodové dvere do bytovky sú na čip.

Dispozične pozostáva : zo vstupnej chodby /8m2/ s veľkým úložným priestorom v 4metrovej Roldor skrini, izba 26m2 má kuchynskú linku v tváre L, je zariadená el. varnou doskou, multifunkčnou rúrou, mikrovlnkou, chladničkou s mrazničkou. Izba je od chodby oddelená posuvnými dverami. Veľká izba ma 2ks okná s balkónovými dverami kde je aj východ na predzáhradku, preto je ľahké dispozične zmeniť izbu na dve izby alebo spaciu časť vizuálne oddeliť od dennej časti bytu. Byt je orientovaný na juhovýchod, kúpeľňa s oknom je orientovaná na západ.

Predzáhradka je zariadená so záhradným nábytkom, vysadená bylinkami, kvetmi, ovocnými kríkmi, popínavým brečtanom na plote, v ktorom sú bočné dvierka s východom na priľahlú luku. Kúpeľňa s WC je zariadená v nadštandarde so sprchovým kútom a s výhodou samostatného okna na vetranie.

Kúrenie v byte je podlahové, elektrické ako aj ohrev vody. Náklady na mesačne bývanie pre 2 osoby sú 120€.

Výhodou bytu okrem orientácie je aj tiché prostredie, pešia dostupnosť 5min do nákupného centra (Billa, drogéria, lekáreň, Pepko, pekáreň, kaviareň, reštaurácia, herňa), 2 min k autobusovej zastávke - linky do Bratislavy, 3 min k hrádzi, 15 min cesty po hrádzi (bicyklom 5 min) k štrkovisku Malému jazeru Rovinka, v ktorom je krásne kúpanie a raj pre rybárov.

Obec Rovinka je vzdialená 5km od Bratislavy a ma kompletnú občiansku vybavenosť, vybudovanú cyklotrasu / napojenie na ňu je hneď za bytovým domom /, jazero s celoročným využitím k aktívnemu relaxu.

Byť predávam so zariadením za 69900 €, je k dispozícii ihneď.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu576423
Dispozícia1-izbový
Dostupné od31. 10. 2019
VlastníctvoOsobné
PENBB
VykurovanieOstatné
Plocha38
VybavenéVybavené
StavNovostavba
Typ budovyTehla
VekDo 10 rokov
PrevedenieLuxusné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa
Predzáhradka 14 m²

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.