Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3-izbový • 114 m² bez realitkyVeľkomoravská, Trenčín - Zlatovce, Trenčiansky kraj

Veľkomoravská, Trenčín - Zlatovce, Trenčiansky krajVybavené
Cena155 000 €


Predám veľký 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na prvom poschodí štvorposchodového tehlového domu s výťahom. Bytový dom sa nachádza v tichej časti Veľkomoravskej ulice v Trenčíne časť Zlatovce. Bytový dom je v oblasti s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane dostupnosti MHD vzdialený len 15min chôdze od centra mesta.

Výmera bytu je 109 m2 vrátane loggie (13 m2) a veľkej pivnice (8 m2). Čistá výmera bytu je 88 m2. K bytu prináleží samostatná garáž o výmere 18 m2, miesto pred garážou sa da využívať ako ďalšie parkovacie miesto. Súčasťou predaja je aj k bytu prislúchajúci spoluvlastnícky podiel na pozemku o rozlohe 106 m2.

Byt sa nachádza v 11-ročnej novostavbe. Bytový dom má celkovo 12 bytov. Na prízemí sa nachádzajú samostatné garáže a pivnice. Cely areál okolo domu je oplotený, rozloha areálu je cca 1500 m2, obsahuje zeleň a ďalšie vonkajšie parkovacie miesta. Vstup do areálu, garáže a domu je ovládaný elektronicky, ktorého súčasťou je aj video vrátnik. Byt je naviac vybavený alarmom Paradox.

Byt pozostáva z predsiene a chodby (13 m2), obývačky s veľkorysou kuchynskou linkou a jedálňou (30,1 m2), hlavnej spálne (23,1 m2), izby (14,7 m2), kúpeľne (5,8 m2) a WC (1,3 m2).

Byt je vybavený teplovodným podlahovým vykurovaním. Na prípravu teplej vody a tepla slúži vlastný plynový kondenzačný kotol. Zásobník teplej vody má objem 80 litrov. V kúpeľni sa okrem kotla nachádza vaňa, veľký sprchový kút, umývadlo a skrinky.

Byt má spravené dátové rozvody z predsiene do každej izby a coax kabeláž na balkóne pre montáž satelitu. Interiérové dvere a zárubne sú vyrobené z kvalitnej a trvácnej dyhy. V kúpeľni a WC je dlažba, ktorá pri podlahovom vykurovaní pôsobí prijemne teplo. Zvyšné miestnosti bytu majú laminátovú podlahu o hrúbke 8mm.

Všetky stropy sú znížene sadrokartónom. V hlavnej spálni je možné dobudovať walk-in šatník. Chodba a obe spálne sú vybavené vstavanými skriňami. Kuchynská linka obsahuje elektrickú rúru, plynovú varnú platňu, digestor, umývačku riadu a práčku. Loggia je plne prekrytá a z bočných strán murovaná.

Táto nehnuteľnosť má samozrejme i veľký investičný potenciál, aktuálna zmluva o prenájme je platná do 6.10.2019. V prípade záujmu nového majiteľa existuje

možnosť pokračovania prenájmu.

3D prehliadka je na odkaze nižšie (nie je podpora liniek, prosím skopírujte do prehliadača):

https://mpembed.com/show/?m=Misv6cnGaHC&nozoom=1&ga=UA-141369742-1

On sale: a large 3-room apartment, located on the first floor of a four-storey brick building with an elevator. The apartment house is located in a quiet part of Veľkomoravská street in Trenčín part Zlatovce. Residential house is in an area with full amenities, including the availability of public transport only 15 minutes walk from the city center.

The area of ​​the apartment is 109 m2 including loggia (13 m2) and a large cellar (8 m2). The net area of ​​the apartment is 88 m2. To the apartment belongs a separate garage with an area of ​​18 m2, space in front of the garage can be used as another parking space. Part of the sale is the apartment belonging to the co-ownership of the land area of ​​106 m2.

The apartment is located in an 11-years old building. The apartment building has a total of 12 apartments. On the ground floor there are separate garages and cellars. The whole area around the house is fenced, the area is about 1500 m2, includes greenery and other outdoor parking spaces. The entrance to the premises, garage and building is controlled electronically, which includes a video doorman. The apartment is also equipped with Paradox alarm.

The apartment consists of hallway and hallway (13 m2), living room with generous kitchen and dining room (30.1 m2), main bedroom (23.1 m2), room (14.7 m2), bathroom (5.8 m2) and WC (1.3 m2).

The apartment is equipped with hot-water floor heating. The preparation of hot water and heat is done through own gas condensing boiler. The hot water tank has a capacity of 80 liters. The bathroom has a bathtub, large shower, sink and cabinets.

The apartment has done data wiring from the hall to each room and coax cabling on the balcony for satellite installation. Interior doors and door-frames are made of high-quality and durable veneer. The bathroom and toilet floor is tiled which with combination with underfloor heating gives a pleasant feeling. The remaining rooms of the apartment have laminate flooring 8 mm thick.

All ceilings are lowered by plasterboard. In the main bedroom is possible to complete walk-in wardrobe. The hallway and both bedrooms are equipped with built-in wardrobes. Kitchen includes electric oven, gas hob, hood, dishwasher and washing machine. Loggia is fully covered and bricked on the sides.

This property, of course, has a large investment potential, the current lease is valid until 6.10.2019. In case of interest the new owner exists

possibility of continuing the lease.

The 3D tour is below:

https://mpembed.com/show/?m=Misv6cnGaHC&nozoom=1&ga=UA-141369742-1

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu571093
Dispozícia3-izbový
Dostupné od7. 10. 2019
Podlažie1
Typ budovyTehla
Užitná plocha114
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.