Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyHodská, Galanta - Galanta, Trnavský kraj

Hodská, Galanta - Galanta, Trnavský krajVybavené
Mesačné nájomné470 €

+ Poplatky za služby110 €
+ Vratná kaucia1 000 €


Ponúkam na prenájom krásny 2- izbový byt na 1.poschodí v novostavbe bytového domu Galanta WEST na ulici Karola Duchoňa v Galante (na uvedenej mape daná ulice ešte neexistuje). Byt pozostáva z 2 izieb a príslušenstva v celkovej podlahovej ploche o veľkosti 48,05 m2. Príslušenstvom bytu je plus sklad, nachádzajúci sa na 1.poschodí bytového domu o výmere 2,14 m². Bytový dom je postavený z tehál, zateplený minerálnou vlnou a vybavený plastovými oknami s 3-sklom, tým pádom má veľmi nízku energetickú náročnosť.

Byt je kompletne zariadený, vrátane elektrospotrebičov, kuchynskej linky, sedačky, manželskej postele, skríň, šatníka na chodbe, vonkajších žalúzií, veľký sprchový kút, ..., presne tak ako je vidieť na fotkách. Cena nájmu je 470Eur/mesiac vrátane energii, káblovej TV a internetu. Pri podpise zmluvy sa požaduje kaucia 1000Eur. V blízkosti bytu sa nachádza základná škola, nemocnica, potraviny, reštaurácia, cukráreň, kaderníctvo a iné verejné zariadenia.

Byt je vhodný pre mladý pár alebo jednotlivca.

I offer for rent a beautiful 2-room apartment on the 1st floor in a new building of Galanta WEST on the street Karola Duchoňa in Galanta (the street does not exist on the mentioned map yet). The apartment consists of 2 rooms and accessories in a total floor area of 48.05 square meters. Part of the flat is a warehouse, located on the 1st floor with an area of 2.14 m². The residential building is built of bricks, insulated with mineral wool and equipped with plastic windows containing 3-glass, thus has a very low energy consumption.

The apartment is fully furnished, including electrical appliances, kitchen unit, sofa, double bed, wardrobe, walk-in closet, outdoor blinds, large shower, ..., just as you can see in the photos. Rental price is 470Eur / month including energy, cable TV and internet. A 1000Eur deposit is required to sign the contract. Near the apartment there is a primary school, hospital, grocery shop, restaurant, pastry shop, hairdresser and other public facilities.

The apartment is suitable for a young couple or an individual.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu565550
Dispozícia2+1
Dostupné od24. 6. 2019
Podlažie1
Typ budovyTehla
Užitná plocha50
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.