Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 57 m² bez realitkySaratovská, Dúbravka - Dúbravka, Bratislavský kraj

Saratovská, Dúbravka - Dúbravka, Bratislavský krajVybavené
Cena150 000 €


Ponúkame na predaj 2-izbový byt v novostavbe Rustica na Saratovskej ulici v mestskej časti Bratislava - Dúbravka. Byt s plochou 57m2 sa nachádza na 7. poschodí z 13 a je orientovaný na západ. Predáva sa so zariadením vrátane parkovacieho státia.

Dispozícia bytu: Vstupná chodba s rolldoor, spálňa s východom na lodžiu, kuchyňa spojená s obývačkou s východom na lodžiu, kúpeľňa s vaňou a WC.

Vstupná chodba (9,3m2) je priestranná a poskytuje dostatok úložného priestoru. Z chodby sa vchádza do ostatných miestností bytu. Spálňa (16m2) je takisto priestranná, vhodná aj pre rodinu s malým dieťaťom. Kuchyňa je súčasťou obývacej izby (19m2), prepojená jedálenským stolom. Kúpeľňa je spojená s WC (5,5m2), nachádza sa v nej vaňa a na mieru zhotovené skrinky pre dostatok úložného priestoru.

Súčasťou bytu je aj veľkorysý balkón s rozlohou 6m2, s romantickým výhľadom na Devínsku kobylu.

Komfort pri bývaní zvyšuje klimatizácia v obidvoch obytných miestnostiach, plastové okná so žalúziami a sieťkami, videovrátnik, 2 výťahy vo vchode a podzemná garáž s bránami na ďiaľkové ovládanie, zabezpečená kamerovým systémom.

K bytu prislúcha parkovacie státie na -2. poschodí, ihneď pri vstupe k výťahom, ktoré je zahrnuté v cene.

Lokalita: Novostavba Rustica sa nachádza v centre Dúbravky, kúsok od kultúrneho domu. Výborná dostupnosť do centra mesta, rýchle napojenie na obchvat, zastávka MHD autobus a električky ihneď pri dome. V okolí je niekoľko škôlok a škôl, detských ihrísk, športovísk, zelene, reštaurácii, barov, obchodov, zdravotné stredisko… Priamo pri dome sa nachádza Billa, lekáreň, drogéria, banky a obchod s domácimi potravinami. Pár minút cesty autom sa nachádza nákupné centrum Bory Mall, obchody Hornbach, Merkury Market, Decathlon a pumpa Shell.

Cena bytu je 150 000€ vrátane parkovacieho státia.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu564941
Dispozícia2+1
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
Užitná plocha57
VybavenéVybavené
Podlažie7
Typ budovyTehla

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.