Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyProtifašistických bojovníkov, Košice - mestská časť Staré Mesto - Stredné Mesto, Košický kraj

Protifašistických bojovníkov, Košice - mestská časť Staré Mesto - Stredné Mesto, Košický krajVybavené
Mesačné nájomné550 €

+ Poplatky za služby150 €
+ Vratná kaucia700 €


Ponúkam na prenájom nový 2-izbový byt v centre mesta na ulici Pri plavárni - hneď vedľa Mc Donaldu. Byt je v novostavbe, na 4. poschodí, je kompletne zariadený vrátane TV, práčky so sušičkou atď. Jeho súčasťou je aj 11m terasa. K bytu je k dispozícii 1 parkovacie miesto v podzemnej garáži. Byt je situovaný hneď vedľa Mc Donaldu, pár metrov od OC Aupark.

We offer you new 2 room apartment in the city center. (bedroom, living room, kitchen, bathroom, big balcony, parking place). Apartment is located right next to the Mc Donald, near shopping center OC Aupark. Apartment is fully furnished (TV, washing machine with dryer etc.) There is also one parking place underground. Pluses are big balcony (11 metres), good location, a lot of pubs, restaurants and public transport within a minute by walk.

The price is 550€ plus utilities.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu564777
Dispozícia2+1
Dostupné od15. 7. 2019
Podlažie3
Typ budovyTehla
Užitná plocha50
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.