Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 4+1 • 98 m² bez realitkyOkrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Okrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajMHD 4 minúty pešo • Vybavené • Balkón 6 m²
Mesačné nájomné28 000 CZK

+ Poplatky za služby1 000 CZK
+ Poplatky za energie6 000 CZK
+ Vratná kaucia30 000 CZK


Zrestaurovany, prostorny a svetly byt se ctyrmi velkymi pokoji (12m2 a vice) vhodny pro skupiny az osmi osob. Byt je plne vybaven nabytkem, nadobim a spotrebici, v sedmem patre revitalizovaneho paneloveho domu s vytahem. Okna jsou plastova, zanovni, z nejvetsiho pokoje pristup na jizne orientovany balkon s vyhledem na zelen a sportovni hriste.

Vybaveni zahrnuje komplet kuchyni vcetne vsech spotrebicu (el. trouba, plynovy varic, lednice s mraznickou, mikrovlnna trouba, mycka, kavovar, varna konvice, vysavac, jidelni stul a zidle, v koupelne dale pracka a koupelnovy nabytek, v predsini a chodbe spousta satnich skrini na miru, spizni skrin a botniky. V loznicich postele, skrine a psaci stoly s zidlemi, mozno ponechat nebo odstranit - dle prani a potreb najemnika.

Podlahy jsou plovouci / vinylove, temer nove, v loznicich temer nove koberce. Byt ma zdene jadro, koupelna a WC jsou kazde zvlast. Zadny z pokoju neni pruchozi, takze je byt idealni jak pro rodiny tak pro skupiny az osmi osob (napr. studentu). K dispozici jsou verejne prostory jako susarna, kolarna a soukroma sklepni koje.

Lokalita domu je perfektnim kompromisem mezi dostupnosti do brnenskeho Kampusu, centra Brna i na dalnici. Prostorne parkoviste primo pred vchodem. V blizkem okoli domu vse potrebne - obchody, posta, zdravotni pece, skoly, skolky atd. Nekolik restauraci ve vzdalenosti ktera nerusi ale pritom v dosahu kratke prochazky.

Byt je vybaven rychlym bezdratovym internetem WiFi, dimenzovanym na vyssi pocet pripojenych zarizeni.

A spacious, recently refurbished apartment full of light, with 4 large badrooms (12 sqm++) suitable for families or groups. Fully furnished incl kitchen appliances and utensils, in the top (7th) floor of a revitalized building equipped by a lift. Thermal windows, fairly new, largest BR facing south - greenery and playing field.

Equipment includes full kitchen, oven, gas cooker, fridge with a freezer, microwave, dishwasher, coffee machine, electric kettle, hoover, dining table and chairs. Furnished bathroom with a washing machine, loads of built-in wardrobes in the hall, a pantry and shoe storage. Bedrooms are equipped with beds, more wardrobes and desks with chairs. Furniture can remain or be taken away, as per tenant's needs.

Flooring is imitation of wood / vinyl, almost new, BRs floored with wall-to-wall carpets. Bathroom and toilet are separate. No bedroom is walk-through, hence the apartment is ideal for groups of unrelated people who prefer total privacy. At your disposal is a private basement storage room, and common bicycle storage room and laundry drying room.

Location is perfectly balanced between Brno Campus, center of town and D1 highway. Ample parking in front of the building. Amenities all nearby -shops, post office, clinics, schools, kindergartens etc. Several restaurants within walking distance yet far enough not to disturb the peace of the location.

Fast WiFi Internet included in the rent.

Available as of July 1st 2020.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu564641
Dispozícia4+1
Dostupné od14. 7. 2024
VlastníctvoOsobné
PENBC - Úsporná
PrevedenieŠtandardné
Užitná plocha98
VybavenéVybavené
Podlažie7
Typ budovyPanel
VykurovanieVzdialené

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón 6 m²
MHD 5 minút pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHD
🚶 385 m (5 min)
PoštaBrno 25
🚶 820 m (10 min)
ObchodLidl
🚶 373 m (4 min)
BankaKomerční Banka
🚶 710 m (9 min)
ReštauráciaAbán
🚶 439 m (5 min)
LekáreňDr. Max
🚶 719 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Brno, Vedlejší 10
🚶 137 m (2 min)
Materská školaMateřská škola Brno, Vedlejší 10
🚶 306 m (4 min)
ŠportoviskoTJ Tatran Bohunice
🚶 216 m (3 min)
Ihrisko
🚶 81 m (1 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.