Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 5+kk • 180 m² bez realitkyNa Hrobci, Praha - Nové Město

Na Hrobci, Praha - Nové MěstoVybavené
Mesačné nájomné100 000 CZK

+ Poplatky za služby5 000 CZK
+ Vratná kaucia200 000 CZK


Prostorný byt se 3 ložnicemi, prostorným obývákem a jídelnou a fantactickým výhledem na Vyšahrad, Vltavu a Pražský Hrad.

Tento světlý a prostorný byt o rozloze 183 m2 má spoustu velkých oken, která poskytují úžasné výhledy na řeku Vltavu, Vyšehad a Pražský hrad.

Byt se nachází ve třetím patře.

Byt má jeden obývací pokoj s jídelnou a plně vybavenou, luxusní kuchyní, pracovnu (knihovnu), tři ložnice, dvě koupelny a balkon s výhledem do dvora.

Large flat on third floor with 3 bedrooms, library, living and dining room with fantastic view to Vyšehrad, Vltava river and Pražský hrad.

This bright and large apartment of 183 m2 has a lots of tall windows providing stunning views over the river Vltava, Vyšehrad hill and a Prague castle.

It is located on the third floor.

The apartment has one living room with a dining room and fully equipped, luxury kitchen, a study (library), three bedrooms, two bathrooms and a balcony facing a court yard.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu543892
Dispozícia5+kk
Podlažie3
Typ budovyTehla
Užitná plocha180
VybavenéVybavené
VlastníctvoOsobné
PENBE - Nehospodárná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.