Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu Garsoniéra • 32 m² bez realitkyChopinova, Praha - Vinohrady

Rezervované
Chopinova, Praha - VinohradyMHD 5minút pešo • Čiastočne vybavené • Výťah
Mesačné nájomné11 000 CZK

+ Poplatky za služby1 000 CZK
+ Vratná kaucia12 000 CZK


Nově zrekonstruovaná garsoniéra o rozloze 32 m2, ve 4. patře secesního domu s výtahem u Riegrových sadů, s terasou s výhledem na Hradčany. Dispozice: pokoj s k.k., předsíň, koupelna, terasa. Byt je zařízen kuchyňskou linkou a vybaven spotřebiči: lednička, varná deska, pračka, mikrovlnná trouba s grilem, bojler, topení plynové - WAW. V čistém nájmu nejsou energie – měřidla se převádějí na nájemce. Zálohy na služby 500,- Kč měsíčně na osobu, roční vyúčtování. V bytě zaveden kabel UPC na internet a TV. K dispozici upravená zahrada ve dvoře. Nájemní smlouva minimálně na rok s možností automatického prodlužování. Parkování před domem v modré zóně. Spojení : metro A -5 min., tram. č. 11, 13, 5 min. Byt je volný od 1.6.2020, prohlídky možné po dohodě. Od zájemce se v odpovědi očekává sdělení co nejvíce relevantních informací, které pronajímateli usnadní výběr vhodného solventního nájemníka.

Newly refubished studio of 32 sq.metres, equipped with kitchenette, on the 4th floor of an Art Nouveau house with elevator, next to Riegrovy sady, with a terrace looking to the Hradčany castle. The flat is equipped with appliances: refrigerator, cooking glass panel, washing machine, MW oven with grill, boiler, gas heater. The net rent doesn´t include energies – the meters are transferred to tenant. The accountable monthly advances on utilities amount to 500,- per person. There is a UPC cabel laid to the flat for internet and TV. The tenant is entitled to use a private garden inside the courtyard. Lease contract period for one year as a minimum, with automatic prolongation if desired. Parking in front of the house in the „blue zone“. Underground station of A –line within 5 min. walk, the same as to tram No. 11, 13 stop. The flat is available on 1.6.2020, inspection possible after prior agreement. The applicant is expected to reveal in his response relevant information on himself, that might help the Lessor to choose a solvent Lessee.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu501235
DispozíciaGarsoniéra
Podlažie5
Typ budovyTehla
PrevedenieŠtandardné
Užitná plocha32
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa
Predzáhradka 400 m²
Výťah
MHD 3 minúty autom

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDVinohradská tržnice
\uD83D\uDEB6 428 m (5 min)
PoštaPraha 2
\uD83D\uDEB6 684 m (8 min)
ObchodVečerka
\uD83D\uDEB6 129 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
\uD83D\uDEB6 599 m (7 min)
ReštauráciaYamato
\uD83D\uDEB6 140 m (2 min)
LekáreňLékárna U Zlatého lva
\uD83D\uDEB6 360 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
\uD83D\uDEB6 420 m (5 min)
Materská školaPiccole Pesti
\uD83D\uDEB6 181 m (2 min)
ŠportoviskoSokol Praha Královské Vinohrady
\uD83D\uDEB6 266 m (3 min)
IhriskoU Draka
\uD83D\uDEB6 304 m (4 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.