Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyPod Slovany, Praha - Nové Město

Rezervované
Pod Slovany, Praha - Nové MěstoVybavené
Mesačné nájomné21 000 CZK

+ Poplatky za služby4 200 CZK
+ Vratná kaucia35 000 CZK


Dlouhodobě pronajmu zařízený byt 2+kk v 5. patře zrekostruovaného cihlového domu s výtahem. Celková plocha 59m² nabízí obývací pokoj spojený s plně zařízeným kuchyňským koutem, ložnici, pěknou koupelnu s vanou a toaletou. Vhodné pro pár nebo jednotlivce. Atraktivní lokalita v blízkosti Rašínova nábřeží, veškerá občanská vybavenost a výborné dopravní spojení. Byt je situován jen 3 minuty chůze od stanice metra Karlovo náměstí, vstup Palackého náměsti. K dispozici od 1.7.2018.

Luxury, partly furnished apartment 2 + kk on the 5th floor of the reconstructed house with a lift The total area of 59m² offers a living room with fully equipped kitchen, a bedroom, a nice bathroom with bathtub and toilet. Suitable for a couple or individual. Attractive location near the waterfront Rašínova, excellent transport links. The apartment is located just 3 minutes from metro station Karlovo náměstí, exit Palacky Square.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu468604
Dispozícia2+kk
Podlažie5
Typ budovyTehla
Užitná plocha59
VybavenéVybavené
VlastníctvoOsobné
PENBG - Mimořádně nehospodárná

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.