Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyHradeckych , Praha - Nusle

Hradeckych , Praha - NusleVybavené
Mesačné nájomné5 500 CZK

+ Poplatky za služby1 CZK


thÚtulná kompletně vybavená garsoniera v 1. patře cihlového domu 2min. od metra Pražského povstání, 10min. do centra, kousek od obchodního centra Arkády Pankrác. K dispozici obývací pokoj s ložnicí, nábytek na míru a parkety dubové dřevo, oddělená předsíň a kuchyňka s lednicí, dvojvařičem, lednicí a mikrovlnkou a koupelna s wc. Topení waf. Koupelna el. bojler. K nastěhování ihned. V domě probíhají rekonstrukce, nízká cena pro dlouhodobý pronájem garantovaná i po rekonstrukci.

A cosy completely furnished flatlet on the 1floor, 2min. on foot from Pražského povstání C metro line, near Arkady shopping centre Pankrac. A furnished room with a separated kitchenette with a frigde, microwave oven and a gas cooker, a bathroom: shower and wc and a small entrance. Available immediately. Long term rental preferred. Reconstructions on the building in progress but low costs guaranteed in case of long term rentals after reconstructions finished.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu36008
DispozíciaGarsoniéra
Podlažie1
Užitná plocha20
VybavenéVybavené
Typ budovyTehla

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.