Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyHusitská, Praha - Žižkov

Husitská, Praha - ŽižkovMHD do minúty pešo • Vybavené • Garáž
Mesačné nájomné12 000 CZK

+ Poplatky za služby6 000 CZK
+ Vratná kaucia12 000 CZK


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o výměře 62 m2 na Praze 3-Žižkov. K bytu je garážové stání přímo v domě. 8 minut autobusem do Náměstí Republiky. Byt je situován ve 1. NP renovovaného rezidenčního objektu. Byt se sestává ze vstupní předsíně, prostorného světlého obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem (varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem). V obývacím pokoji se nachází rozkládací sedací souprava, konferenční stolek a komoda. Ložnice je vybavena manželkou postelí a prostornou vestavěnou skříní. K dispozici je dále koupelna s vanou a samostatná toaleta.Tento byt je zařízený. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Dům se nachází jen pár metrů od Žižkovského/Karlínského tunelu, je pěší a cyklistický tunel pod kopcem Vítkovem v Praze spojující Karlín s Žižkovem. Autobusová zastávka "Tachovské náměstí" přímo před domem. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - kavárny, restaurace, supermarkety, pošta, banky. Obchodní centrum Flora a Sportovní centrum Olšanka s plaveckým bazénem a posilovnou 10 min. chůze.

Apartment 2 +kk to rent of ​​62 m2 in Prague 3-Zizkov. The apartment has a garage in the building. It takes 8 minutes by bus to Namesti Republiky. The apartment is situated on the 1st floor of a residential building. The apartment consists of an entrance hall, spacious bright living room with fully equipped kitchen (hob, oven, microwave, fridge / freezer). The living room has a sofa, coffee table and dresser. The bedroom is equipped with a double bed and a spacious built-in wardrobe. There is also a bathroom with bath and separate toilet.This apartment is furnished. The building is located just a few meters from the Zizkov / Karlin tunnel, it is a pedestrian and bicycle tunnel under the hill Vitkov in Prague connecting Karlin and Zizkov. Bus stop "Tachovské náměstí" directly in front of the house. In the surroundings you will find a lovely neighbourhood - cafes, restaurants, supermarkets, post office, banks. Flora Shopping Center and Olšanka Sports Center with swimming pool and gym 10 min. walk.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu228794
Dispozícia2+kk
Dostupné od12. 1. 2020
Podlažie1
Typ budovyPanel
VykurovanieVzdialené
PrevedenieŠtandardné
Užitná plocha62
VybavenéVybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
VekDo 10 rokov
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Garáž
MHD 0 minút pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHD
\uD83D\uDEB6 41 m (0 min)
PoštaPraha 32
\uD83D\uDEB6 397 m (5 min)
Obchod
\uD83D\uDEB6 90 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 441 m (5 min)
ReštauráciaTaiko Ramen Bar
\uD83D\uDEB6 17 m (0 min)
LekáreňLékárna U Koně
\uD83D\uDEB6 395 m (5 min)
Škola
\uD83D\uDEB6 270 m (3 min)
Materská škola
\uD83D\uDEB6 511 m (6 min)
ŠportoviskoTišerova škola boxu
\uD83D\uDEB6 270 m (3 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 648 m (8 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.