Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyNa Petynce, Praha - Břevnov

Na Petynce, Praha - BřevnovČiastočne vybavené
Mesačné nájomné24 800 CZK

+ Poplatky za služby3 200 CZK
+ Vratná kauce25 000 CZK


Nabízím k pronájmu luxusní byt 3+kk 68m2 s balkonem 8m2 a dvěma garážovými stáními, nacházející se v 1. patře (3. nadzemní podlaží) luxusní novostavby Kajetánka v Praze 6 - Břevnov, ul. na Petynce. Částečně zařízený byt má dvě samostatné ložnice, je vybaven kuchyňskou linkou (myčka, indukční sporák, lednice, mrazák), v předsíních a ložnici vestavěné skříně, koupelnu (vana, umyvadlo, toaleta), samostatné WC a místnost na pračku. Byt má výhled na zahradu Kajetánka a Břevnov, objekt je střežen kamerovým systémem. Byt je možné dozařídit. V ceně pronájmu jsou jsou dvě podzemní garážová stání a sklep.

A two bedroom, one bathroom apartment (3+kk 68m2 with balcony 8m2) within Kajetanka Park, part of the luxury Kajetanka resort. This apartment includes an inviting living and dining area, fitted kitchen with integrated appliances, wooden flooring, fitted bedroom storage, modern bathroom suite, guest toilet and washing machine room and private balcony. The apartment has a view of the Kajetánka and Břevnov gardens, the house is guarded by a camera system. The apartment can be furnished. The price includes two underground garages and a cellar.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu228610
Dispozícia3+kk
Podlažie1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha68
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.