Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyK Lucinam, Praha - Žižkov

K Lucinam, Praha - ŽižkovVybavené
Mesačné nájomné12 000 CZK

+ Poplatky za služby4 000 CZK


 Luxusne zarizeny byt v novostavbena Praze 3. Byt se nachazi v 5 patre z 6, v dome je novy vytah. Velke dva pokoje 20m2 a 25m2, kuchyn, koupena, spiz. Byt je hodne prosluneny, oba pokoje orientace na jiho-vychod. Plne zarizeno nabytkem vcetne veskerych elektrospotrebicu (mycka, pracka, internet). Dum se nachazi v tiche ulici nedaleko od tramvajove zastavky, 15 min na Vacl. nam.

 I would like to offer to rent 2 room apartmant in Prague 3, in a newly constructed appartment building. Appratment is on 5th floor out of 6 with lift. The apartment consists of bedroom 20m2, living room with kitchen 25m2, batroom and storage room. Total floorpace 57m2. The apartment is fully furnished including dishwasher, washing machine, microvawe, internet, etc. The building is located in a quiet street, 1 min walking distance from tram stop, 15min from the center.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu21315
Dispozícia2+kk
Podlažie5
Typ budovyOstatné
Užitná plocha57
VybavenéVybavené
VlastníctvoOstatné

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.