Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+kk • 82 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Vršovická, Praha - VršoviceVybavené
Mesačné nájomné20 000 CZK

+ Poplatky za služby5 000 CZK


Nabízím k pronájmu velmi prosvětlený byt 2+kk, 82 m2 ve 3.patře residence Havlíčkovy sady. Byt má dva balkony s orientací do parku Grebovka, který je od budovy vzdálen jen pár kroků. Novostavba s garážovým stáním, sklep, byt je plně zařízen nadstandartním a stylovým vybavením. V objektu supermarket, restaurace, obchody, fitness s velkým bazénem, venkovní a i krytá hala s kurty. V bezprostřední blízkosti zimní stadion. Vynikající spojení do centra- tram I.P.Pavlova 5 min. Zvířata, kuřáci nevadí. RK NEVOLAT!!!!!!!!!!!!

I offer for rent a very bright apartment 2 + kk, 82 m2 on 3rd floor residence Havlickovy sady. The apartment has two balconies with direction to the park Grebovka, what is from the building just a few steps. New building with garage, basement, apartment is fully furnished with high standard and stylish amenities. In the building you can find supermarket, restaurant, shops, fitness center with a large swimming pool, outdoor and even indoor hall with courts. Excellent connections to the center-IP Pavlova tram 5 min. Animals and smokers do not mind. RK don´t answer!!!!!!

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu212470
Dispozícia2+kk
Podlažie3
Typ budovyTehla
Užitná plocha82
VybavenéVybavené
VlastníctvoOsobné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.