Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyOstrovni, Praha - Nové Město

Ostrovni, Praha - Nové MěstoČiastočne vybavené
Mesačné nájomné19 500 CZK


Zrekonstruovany slunny byt se nachazi v hezkem najemnim dome s vytahem v sousedstvi Narodniho Divadla. Byt se sklada ze dvou velkych pokoju, samostatneho WC, koupelny s dalsim WC, obytne kuchyne s jidelnim koutem s balkonem, komory s prackou. Kuchyne je plne vybavena spotrebici, byt je nove vymalovan a je zarizen novym nabytkem. Najemnik plati najem a odber elektriny, ostatni poplatky jsou obsazeny v najmu. Jsme solidni a hledame solidniho najemnika na delsi dobu. REALITORI, prosim nevolejte. Dekuji

Sunny remodeled furnished apartment located next to the National theatre on the second floor of a well maintained apartment building. There is an elevator in the builidng. The apartment consists of two large rooms, hallway, separate room with toilette, bathroom with another toilette, eat-in kitchen, storage room with a washing machine, small balcony. Rent includes all services except electricity. We are trustworthy landlords seeking a decent long-term tenant.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu18079
Dispozícia3+1
Podlažie2
Typ budovyOstatné
Plocha85
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOstatné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.