Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPod Klamovkou, Praha - Košíře

Rezervované
Pod Klamovkou, Praha - KošířeVybavené
Mesačné nájomné12 900 CZK

+ Poplatky za služby3 600 CZK
+ Vratná kauce20 000 CZK


Nabizim plne vybaveny 2+kk byt v novostavbe k pronajmu. Byt je v pekne centralni a zelene casti Prahy 5, pouhe 2 min od zastavky tramvaji do centra, 5 min na metro Andel. Veskere sluzby (banka, obchody, lekarna, restaurace, bary) v miste. Byt je ve tretim patre s vytahem a je plne vybaven jak modernim nabytkem tak spotrebici. Z bytu je pekny vyhled jak do zelene tak na hlavni ulici. Zaroven ma byt mensi balkon a ulozne prostory. Volny od 1. prosince 2017. Prvni prohlídky možné po 19:00 nebo před 9:00 ráno od 1. listopadu po vzájemné dohodě.

One bedroom apartment in new residential development in vibrant part of Prague 5 - Smichov. All amenities close by including bars, restaurants, banks, shops, post office, pharmacy and more. 2 mins from tram stops to centre within 15 mins or 5 mins to Andel tube station. Fully furnished including all appliances. Plenty storage space and balcony with nice views. Parking in front of house. Available from 1st December 2017 and viewings possible after 7pm or before 9am from 1st November upon agreement.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu159541
Dispozícia2+kk
Podlažie3
Typ budovyTehla
Plocha50
VybavenéVybavené
VlastníctvoOsobné
PENBB

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.