Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 116 m² bez realitkyFialova, Šumperk - Šumperk, Olomoucký kraj

Fialova, Šumperk - Šumperk, Olomoucký krajČiastočne vybavené
Cena2 050 000 CZK


Nabízím nadstadardní světlý byt 3+1 v rodinném domě s dvěma bytovými jednotkami a zahradou. Byt je částečně zařízený o rozloze 116m2, v Šumperku, má prostornou ložnici, dále dětský pokoj, obývací pokoj, z jídelny příjemný výhled do zahrady, velká kuchyň se spotřebiči a dále prostornou komoru, předsín.

Koupelna s vanou, toaleta. Parkování před domem nebo na zahradě domu. Byt je v 1 podlaží, podsklepený cihlový dům, k bytu náleží půda s komorou.

Je zde naprosté soukromí a ticho. Dostupnost do centra města (5min), veškerá dopravní dostupnost do (2min), škola, zdravotní péče, obchod v těsné blízskosti.

Byt vhodný i ke komerčním účelům. K prodeji ihned.

We offer standard above bright apartment 3 +1 in a family house with two apartments and a garden. The apartment is partially furnished with an area of ??116 square meters, in Šumperk, has a spacious bedroom, as well as children's room,

living room, dining room in a pleasant garden view, large kitchen with appliances and a spacious chamber, atrium. Bathroom with bath, toilet. Parking in front of the house or into garden house. The apartment is in a floor, basement brick house, the apartment belongs to the soil chamber.

There is complete privacy and silence. Accessibility to the city center (5min), all transportation to (2min), school, health care, trade in close proximity.

The apartment suitable for commercial purposes. For sale immediately.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu149766
Dispozícia3+1
Podlažie1
Typ budovyTehla
Užitná plocha116
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.