Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyRužinovská, Praha - Krč

Ružinovská, Praha - KrčČiastočne vybavené
Mesačné nájomné12 000 CZK

+ Poplatky za služby3 500 CZK


Pronajmeme zrekonstruovaný, částečně vybavený byt 3+kk se 7m2 terasou s orientací na V, J a Z o výměře 62 m2 (pokoje 8 a 13 m2, kk 9m2, obývací pokoj 18 m2). V bytě je samostatná koupelna a WC. K dipsozici je i malý sklep. Byt je v zeleni v zajímavé lokalitě Praha 4 – Krč. V blízkém okolí funguje 16 linek PID, 3x MŠ, ZŠ, dětská hřiště, Kunratický les do 10 minut pěšky, Thomayerova nemocnice. Metro Kačerov 4 min. a Budějovická 7 min. prostřednictvím MHD, Anděl 20 min. V obývacím pokoji nábytek na míru, skládací jídelní stůl a židle Ikea, projektor a plátno. V kuchyni linka, mikrovlnná trouba, plynový sporák, elektrická trouba s grilem, lednička s mrazničkou. V ložnici a předsíni šatní skříně Ikea. Na podlahách plovoucí podlaha, dlažba. Na všech oknech žaluzie. Dům je nově zrekonstruovaný a zateplený. V domě jsou 2 výtahy, vstup na čip, bezproblémové parkování před domem. Byt je k dispozici ihned. Nájemné 12000 bez poplatků. Poplatky jsou 3500 Kč + plyn a elektřina.

We offer for rent reconstructed, partially equipped flat 3+kk with orientation to East, South and West with the total area of 62 sqm + balcony of 7 sqm (rooms are 8 sqm and 13 sqm, kitchen corner 9 sqm, living room 18 sqm), bathroom and WC and a samll cellar. The flat is located in very green area in interesting location of Prague 4 – Krc. It is in a short walking distance to 16 lines of Prague integrated transport (PID), 3 kindergartens, primary school, children playgrounds, Kunraticky les (ideal for running and cycling), Thomayerova hospital. Underground stations via PID – Kacerov (4min), Budejovicka (7 min), Andel (20 min). There is tailor made furniture, IKEA folding table and chairs, HP projector and canvas in the living room. Kitchen unit, modern microwave owen, gas cook-stove, electric owen with grill, fridge with freezer in the kitchen. There are IKEA wardrobes in the bedroom and hall. Floating floors and tiles on the floors, sun-blindes (shades) available on all windows. The house is newly reconstructed and thermally insulated. You can use 2 big lifts in the house and entry is limited by use of chip, no problem to park in front of the house. The flat is available immediately. The rent is 12000 without charges. Charges are 3500 Kč, gas and electricity excluded.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu143179
Dispozícia3+kk
Podlažie9
Typ budovyPanel
Plocha69
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné
PENBC

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.