Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu Garsoniéra • 35 m² bez realitkyU hostavického potoka, Praha - Dubeč

U hostavického potoka, Praha - DubečVybavené
Mesačné nájomné6 500 CZK

+ Poplatky za služby3 000 CZK


Pronajmu skoro plně vybavenou garsonku - pračka, lednička, kuchyň.linka, varná konvice, mikrovlnka, stojací vysavač,barový pult + 2 barové židle, bar.pult odděluje kuchyňský kout od místnosti,pracovní stůl, stoleček, skříňová stěna. Není postel a pohovka. V předsíni 2 botníky, zrcadlo v předsíni a koupelně. V koupelně vana na míru. Navíc komora na chodbě jako další úložný prostor + sklep. Volná 1.2.2015.

Adresa na mapě se našla špatně, jde o novou výstavbu v blízkosti ulice Lomnická,mezi Kyjemi a Dolními Počernicemi (areál Jahodnice, stavěla Skanska,předání duben 2009).Klidné prostředí, na metro busem 15min (Rajská zahrada, Palmovka, Depo Hostivař). Za areálem začíná bruslařská stezka.Fotografie současné, ještě nevystěhovaný byt - veškerý tento nábytek bude odvezen.Přibude obýváková stěna, zmíněná rozkládací pohovka Ektorp, stoleček obývákový a nová lednička a pračka.uklizené a doplněné, připravené na nastěhování po 6.1.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu116129
DispozíciaGarsoniéra
Podlažie1
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha35
VybavenéVybavené
Typ budovyOstatné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.