Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyMíšovická, Praha - Zličín

Míšovická, Praha - ZličínMHD 3 minúty pešo • Vybavené • Výťah • Parkovanie • Garáž • Pivnica 5 m² • Lodžia 4 m²
Cena7 500 000 CZK


Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví 2+kk o velikosti vnitřní podlahové plochy 53,5m2 + balkon 4m2. Nedílnou součástí bytu je sklep 5m2 a parkovací stání v podzemních garážích. Dispozičně je byt členěn velice prakticky - má velkou vstupní chodbu 10m2, samostatnou toaletu a komoru 2,2m2. Orientace ložnice je na jihovýchod (slunce po ránu) , obývací pokoj severozápad.

Byt je nabízem i s vnitřním vybavením - kuchyňský linka se spotřebiči (lednice,myčka,indukční deska, mikrovlnka,digestoř), stůl , židle a pohovka. Ložnice obsahuje postel s matrací a velkou šatní skříň. Předsíň je vybavena ukládacím systémem pro obuv a oblečení. Byt je dále vybaven zabezpečovacím systémem firmy Jablotron , jenž je možné napojit na vzdálený centrální pult ochrany.

Byt se nachází v cihlové budově , postavené v roku 2009. Objekt má vlastní plynovou kotelnu pro ohřev teplé a topné vody. Dále se v budově nachází výtah a společná kočárkárna. Měsíční poplatky (do fondu + služby) bez elektřiny 4500 Kč.

V místě je plná občanská vybavenost. Hned vedle budovy stojí základní škola a sportoviště. Obchodní centrum Metropole Zličín je v docházkové vzdálenosti (cca 500m).

Lokalita je dopravně skvěle napojena na okolí. Stanice metra Zličín je cca 700m (dostup do centra 30min), dostup na letiště Václava Havla cca 12min autem nebo autobusem. Pražský okruh cca 800m + D5.

Communication in English or Russian possible. German limited.

I offer for sale a privately owned 2+kk apartment with an internal floor area of 53.5m2 + a 4m2 balcony. An integral part of the apartment is a 4m2 cellar and a parking lot in the underground garage. The layout of the apartment is very practical - it has a large entrance hall of 10 m2, a separate toilet and a chamber of 2.2 m2. The orientation of the bedroom is to the southeast (sun in the morning), the living room to the northwest.

The apartment is also offered with internal equipment - a kitchen with appliances (fridge, dishwasher, induction hob, microwave, hood), table, chairs and sofa. The bedroom contains a bed with a mattress and a large wardrobe. The hall is equipped with a storage system for shoes and clothes. The apartment is also equipped with a Jablotron security system, which can be connected to a remote central protection desk.

The apartment is located in a brick building, built in 2009. The building has its own gas boiler for hot and heating water. The building also has an elevator and a shared carriage room.

The place has full civic amenities. Right next to the building is an elementary school and a sports field. The Metropole Zličín shopping center is within walking distance (approx. 500m).

The location is well connected to the surrounding area by transport. Zličín metro station is approx. 700m (access to the center 30min), access to Václav Havel airport approx. 10min by car or bus. Prague ring road approx. 800m + D5.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu830209
Dispozícia2+kk
Dostupné od11. 3. 2024
Podlažie1
Typ budovyTehla
Vek10 - 30 rokov
Užitná plocha54
VybavenéVybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBC - Úsporná

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Pivnica 5 m²
Parkovanie
Garáž
Lodžia 4 m²
Výťah
MHD 3 minúty pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHD
🚶 292 m (3 min)
PoštaPraha 517
🚘 2,014 m (5 min)
ObchodAMU Market
🚶 103 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 637 m (8 min)
ReštauráciaU sousedů na Zličíně
🚶 295 m (4 min)
LekáreňDr. Max
🚶 761 m (9 min)
Škola
🚶 89 m (1 min)
Materská školaMateřská škola Socháňova
🚘 3,525 m (8 min)
ŠportoviskoCMKarting
🚘 2,226 m (7 min)
Ihrisko
🚶 124 m (1 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.