Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Predaj
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobraziť všetky ponuky

Zobraziť všetky ponuky

Predaj bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyNa Zatlance, Praha - Smíchov

Na Zatlance, Praha - SmíchovMHD 2 minúty pešo • Čiastočne vybavené • Výťah • Pivnica 2 m² • Terasa 5 m²
Cena7 390 000 CZK


Prodám útulný světlý byt 1+kk s prostornou terasou, v osobním vlastnictví, který se nachází v ulici Na Zatlance, Praha 5 - Smíchov, v blízkosti obchodního centra Anděl. Byt o celkové výměře 41 m2 (z toho terasa 5 m2) se nachází se v prvním patře moderního činžovního domu s výtahem. Dispozice bytu nabízí obytnou místnost s kuchyň.koutem a odděleným spacím koutem, rekonstruovanou koupelnu s WC a terasu. K bytu náleží sklep. Terasa je orientována do klidného vnitrobloku s krásnou zahrádkou. Vytápění je centrální. Budova je ve velmi dobrém a udržovaném stavu. Poplatky činí 5086 Kč měsíčně + elektřina. Žádaná lokalita Praha 5, Smíchov.. Výborná dopravní dostupnost. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí. Energetická třída B. Byt prodám částečně vybaven. V případě zájmu možno i jako investice se spolehlivým nájemníkem.

I am selling a cozy and bright 1+kk apartment with a spacious terrace, privately owned, located on Na Zatlance Street, Prague 5 - Smíchov, near the Anděl shopping center. The apartment, with a total area of 41 m2 (including a terrace of 5 m2), is situated on the first floor of a modern apartment building with an elevator. The layout of the apartment offers a living room with a kitchenette and a separate sleeping area, a renovated bathroom with a toilet, and a terrace. The apartment also includes a cellar. The terrace overlooks a quiet courtyard with a beautiful garden. Heating is centralized, and the building is in very good and well-maintained condition. Monthly fees amount to 5086 CZK + electricity. The desired location is Prague 5, Smíchov, with excellent transport accessibility and all amenities nearby. The apartment is classified as Energy Class B and will be sold partially furnished. Additionally, it can be considered as an investment opportunity with a reliable tenant, if interested.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu829575
Dispozícia1+kk
Dostupné od7. 3. 2024
Podlažie2
Typ budovyOstatné
Užitná plocha41
VybavenéČiastočne
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Terasa 5 m²
Výťah
Pivnica 2 m²
MHD 2 minúty pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDŽenské domovy
🚶 182 m (2 min)
PoštaPraha 53
🚶 37 m (0 min)
ObchodŽabka, a.s.
🚶 54 m (1 min)
Banka
🚶 466 m (6 min)
Reštaurácia
🚶 166 m (2 min)
LekáreňNad Knížecí
🚶 143 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Na Zatlance
🚶 329 m (4 min)
Materská školaMateřská škola Santoška
🚶 563 m (7 min)
Športovisko
🚶 718 m (9 min)
Ihrisko
🚶 301 m (4 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.