Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Podobné ponuky ako táto nehnuteľnosť

  • Prenájom
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobraziť všetky ponuky

Prenájom bytu 1+1 • 65 m² bez realitkyHusova, Mšeno - Mšeno, Středočeský kraj

Husova, Mšeno - Mšeno, Středočeský krajMHD 2 minúty pešo • Čiastočne vybavené
Mesačné nájomné14 000 CZKUšetríte 1 000 CZK15 000 CZK

+ Poplatky za energie3 500 CZK
+ Vratná kaucia14 000 CZK


Nabízím k pronájmu po úplné rekonstrukci a částečně zařízený byt v prizemi renovovaného secesniho domu z roku 1904 ve Mšene. Dům se nachází v centru mesta. Interiér bytu 1 + 1 tvoří světlý obývací pokoj s vybavenou kuchyní a s ložnicí s výhledem do ulice, dále koupelna s pračkou, vanou a toaletou. Možnost přístupu a využívání zahrady ve vnitrobloku. Vytápění krbovými kamny s výměníkem a nebo také el. kotlem. Poplatky za elektřinu a vodu 3500Kc,- měsíčně. Plná občanská vybavenost, základní škola, školka, jesle a zdravotní středisko. Dopravní dostupnost autobusova a vlakova doprava, Praha, Mělník nebo Mladá Boleslav.

Mšeno je vstupní branou Kokořínska. Za posledními domy vstoupíte do lesů, plných skalních útvarů, roklí a romantických zákoutí. Vedle nedotčené přírody a řady turistických a cyklistických stezek v okolí objevíte několik hradů, zachovalé původní roubenky a také ojedinělé koupaliště ve stylu art déco.

For rent a fully renovated and partially furnished apartment on the 1st floor of a renovated Art Nouveau building from 1904 in Mšeno. The building is located in the city center. The interior of the 1 + 1 apartment consists of a bright living room with an equipped kitchen and a bedroom, as well as a bathroom with a washing machine, bathtub and a toilet. Possibility of access and use of the garden in the inner block. Heating by wood stove which is connected to all the heaters in the flat or by electric heating unit . Charges for electricity and water approx. 3500 CZK per month. Full amenities, primary school, kindergarten, nursery and health center. Transport accessibility by bus and train, Prague, Mělník or Mladá Boleslav.

Mšeno is the gateway to Kokořínsko national park. After the last buildings, you enter the woods, full of rock formations, ravines and romantic corners. In addition to untouched nature and a number of hiking and cycling trails in the vicinity, you will discover several castles, well-preserved original log houses and also a unique swimming pool in the art deco style.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu827521
Dispozícia1+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlažie1
Typ budovyTehla
VykurovanieOstatné
PrevedenieŠtandardné
Užitná plocha65
VybavenéČiastočne
StavPo rekonštrukcii
VlastníctvoOsobné
VekNad 50 rokov
RekonštrukciaKompletné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

MHD 3 minúty pešo
Domáci miláčikovia vítaní

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDMšeno
\uD83D\uDEB6 214 m (3 min)
PoštaMšeno u Mělníka
\uD83D\uDEB6 297 m (4 min)
ObchodSmíšené zboží
\uD83D\uDEB6 76 m (1 min)
ReštauráciaU Koruny
\uD83D\uDEB6 180 m (2 min)
LekáreňBENU Lékárna
\uD83D\uDEB6 253 m (3 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
\uD83D\uDEB6 512 m (6 min)
Materská školaMateřská škola
\uD83D\uDEB6 473 m (6 min)
Športovisko
\uD83D\uDEB6 495 m (6 min)
Ihrisko
\uD83D\uDEB6 724 m (9 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.