Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyŠvermova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Švermova, Beroun - Beroun, Středočeský krajMHD 1 minúta pešo • Čiastočne vybavené • Výťah • Parkovanie • Pivnica 3,18 m² • Lodžia 4 m²
Cena3 750 000 CZKUšetríte 200 000 CZK3 950 000 CZK


Nabízíme k prodeji útulný, slunný byt 2+1 (49 m2) ve 4.podl, s výhledem do krajiny, s lodžií, výtahem, sklepní kójí, s možností připojení na kabelovou TV a internet. Dům je po rekonstrukci zateplený, okna jsou plastová, bytové jádro je nové zděné, byt je zařízen kuchyňskou linkou, kombinovaným sporákem, digestoří, potravinovou skříní a vestavěnou, zrcadlovou skříní s úložným prostorem v chodbě. V koupelně je připojení i odpad pro pračku. Byt je připojen na centrální vytápění.

K dispozici je kočárkárna, kolárna, prádelna, sušárna, společné prostory jsou udržovány v čistotě. Parkoviště přímo před domem, v sousedství domu je MŠ, ZŠ, nákupní a zdravotní středisko a sportovní centrum Eden, MHD a BUS se spojením (20min.) do Prahy, kousek od nájezdu na dálnici D5.

We offer for sale a cozy, sunny 2+1 apartment (49 m2) on the 4th floor, with a view of the countryside, with a balcony, an elevator, a cellar compartment, with the possibility of connecting to cable TV and internet. The house has been renovated and insulated, the windows are plastic, the apartment core is newly built, the apartment is furnished with a kitchen unit, a combined stove, a hood, a food cabinet and a built-in mirrored cabinet with storage space in the hallway. There is a connection and drainage for a washing machine in the bathroom. The apartment is connected to central heating. There is a stroller room, a bicycle room, a laundry room, a drying room, and the common areas are kept clean. Parking is available directly in front of the house, in the vicinity of the house there is a kindergarten, a primary school, a shopping and health center, and the Eden sports center. Public transport and a bus with a connection to Prague (20 minutes) are nearby, close to the entrance to the D5 motorway.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu802842
Dispozícia2+1
Dostupné od17. 9. 2023
Podlažie4
Typ budovyPanel
VykurovanieÚstredné
Užitná plocha49
VybavenéČiastočne
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBC - Úsporná
RekonštrukciaJadro

Vyberáte byt?

Majte istotu, že máte všetky dôležité informácie!

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Bezbariérový prístup
Lodžia 4 m²
Výťah
Pivnica 3,18 m²
Parkovanie
MHD 1 minúta pešo

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDBeroun, Karla Čapka
🚶 118 m (1 min)
PoštaBeroun 4
🚶 361 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 624 m (7 min)
BankaEra - Poštovní spořitelna
🚘 2,309 m (4 min)
ReštauráciaPizza Kebab Plzeňka
🚘 1,913 m (3 min)
LekáreňBeta
🚶 316 m (4 min)
Škola
🚶 13 m (0 min)
Materská škola
🚶 479 m (6 min)
ŠportoviskoKoupaliště
🚶 256 m (3 min)
Ihrisko
🚶 393 m (5 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.