Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 4+1 • 92 m² bez realitkyNesvady - Nesvady, Nitriansky kraj

Nesvady - Nesvady, Nitriansky kraj
Cena249 000 €


Ponúkame na predaj moderný, murovaný, rekreačný dom vo vyhľadávanej lokalite mesta Nesvady v blízkosti termálneho kúpaliska Thermal Nesvady. Video môžete pozrieť tu: https://bit.ly/TOP_rekreacny_dom

Mesto Nesvady disponuje komplexnou občianskou vybavenosťou a výhodnú polohu podčiarkuje blízkosť okresného mesta Nové Zámky vzdialeného len 10 kilometrov.

EXTERIÉR

Zastavaná plocha domu je 117 m2. Dom je kompletne oplotený, umiestnený je na rovinatom pozemku o rozlohe 400 m2. Na parkovisku sa nachádzajú dve bráničky, každý z dvoch apartmánov má vlastný vstup, vďaka čomu je zabezpečený maximálny komfort a súkromie oboch bytových jednotiek. Chodníky, terasy aj parkovisko pre 4 osobné autá sú vydláždené zámkovou dlažbou. Na záhrade je položený kvalitný trávnatý koberec s automatickým zavlažovacím systémom.

Dom je murovaný z tehál hrúbky 25 cm a zateplený polystyrénom hrúbky 12 cm. Na dome sú kvalitné plastové okná s trojsklom. V kombinácii s podlahovým kúrením sa môže budúci majiteľ spoľahnúť na nízku spotrebu energií na vykurovanie.

INTERIÉR

Celková úžitková plocha domu je 92, 4 m2. Dom je napojený na inžinierske siete: elektrika, verejný vodovod, kanalizácia. Budúci obyvatelia sa môžu tešiť aj na bezproblémovú prácu vďaka optickému internetu, ktorý je už rovnako plne funkčný.

Dom sa skladá z dvoch samostatných apartmánov s vlastnými vstupmi. Apartmány sú v interiéri oddelené dverami, dom tak môže slúžiť aj ako dvojgeneračný dom alebo priestranný 4-izbový rodinný dom na trvalé bývanie.

V celom dome je natiahnuté elektrické podlahové kúrenie s reguláciou teploty v každej izbe a ovládaním na diaľku cez vzdialený prístup. Výhodou je tiež zabezpečovací systém ovládaný samostatne pre každý apartmán.

Dom sa predáva ako dokončený na kľúč vrátane vinylovej podlahovej krytiny, obkladov a dlažieb v kúpeľniach i sanity. Bonusom je kuchynská linka vrátane drezu, batérie a dvojplatničky v menšom apartmáne, ktorá je tiež súčasťou kúpnej ceny.

Väčší apartmán

Väčší apartmán je tvorený 2 spálňami, veľkou obývacou izbou spojenou s jedálňou a priestrannou kuchyňou a kúpeľnou so sprchovacím kútom, WC, dvojumývadlom a vývodmi na práčku aj sušičku. Z Obývacej izby je východ na terasu.

Menší apartmán

Menší apartmán možno opísať ako garsónku s kuchynským kútom a kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC.

VYUŽITIE DOMU

Vďaka výborne riešenej dispozícii je dom možné využívať hneď niekoľkými spôsobmi:

- Trvalé bývanie pre jednu rodinu

- Trvalé bývanie ako dvojgeneračný dom

- Rekreácia počas ktoréhokoľvek ročného obdobia

- Investičná príležitosť – dom je možné tiež prenajímať vďaka umiestneniu v rekreačnej oblasti termálneho kúpaliska. To má potenciál ďalšieho rastu s ambíciou stať sa jedným z najväčších termálnych kúpalísk/ aqua parkov na Slovensku. Prenajímať je možné dom ako celok alebo samostatne ako dva apartmány.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu753038
Dispozícia4+1
Plocha pozemku400
Typ budovyTehla
Užitná plocha92
Dostupné od24. 11. 2022
StavNovostavba
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

MHD 6 minút autom

V okolí nehnuteľnosti nájdete

MHDVrbová nad Váhom, Kindeš
\uD83D\uDE98 2,303 m (6 min)
PoštaVrbová nad Váhom
\uD83D\uDE98 4,120 m (9 min)
ObchodCOOP Jednota
\uD83D\uDE98 15,839 m (30 min)
BankaVšeobecná úverová banka
\uD83D\uDE98 16,149 m (31 min)
ReštauráciaKitty Gyros
\uD83D\uDE98 16,540 m (32 min)
LekáreňTília
\uD83D\uDE98 16,907 m (33 min)
ŠkolaZákladná škola F. Rákócziho II.
\uD83D\uDE98 16,286 m (31 min)
Materská školaMaterská škola Bocianiky
\uD83D\uDE98 18,881 m (33 min)
Športovisko
\uD83D\uDE98 21,442 m (35 min)
Ihrisko
\uD83D\uDE98 18,706 m (33 min)

Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.