Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyLomená, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj

Lomená, Brno - Komárov, Jihomoravský krajVybavené
Mesačné nájomné8 000 CZK

+ Poplatky za služby2 600 CZK


Pěkný, na jih orientovaný, moderně zařízený byt v cihlové novostavbě s balkonem a zahrádkou 30m2 s příjemným soukromím. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, varnou deskou, lednicí, pračkou, nábytkem. Koupelna s vanou, WC zvlášť. Plastová okna, vlastní topení a ohřev vody. Součástí bytu je sklep a technická místnost. Výborné dopravní spojení, 10 min na Hlavní nádraží. Dva obchody a restaurace v těsné blízkosti, dále Vaňkovka, Olympia, Avion.

Dům se nachází v klidné lokalitě obklopen zelení, v blízkosti protéká řeka Svitava, podél níž vede cyklostezka vhodná i pro in-line bruslaře, procházky apod.

Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

2+kk, new built, south orientated flat, one bedroom and livingroom/kitchen, 40sq metres with balcony and basement, bathroom, toilet, washroom. Balcony with access to 30sq metres garden with decking terrace. The flat is fashionably furnished (double bed, wardrobes, PC table, sofa bed, table, cabinets...) with appliances (fridge, washing machine, cooker). 10mins to Main station on the tram (12, 9) or bus. Nice river walk nearby, cycle and in-line path. Two shops and a restaurant few minutes away, easy access to centre, Vankovka, Olympia or Avion shopping malls. English speaking owner. Monthly rent in CZK: 8000 + 2600 utilities (2pers)

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu66422
Dispozícia2+kk
Podlažie1
Plocha40
VybavenéVybavené
Typ budovyTehla

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.