Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Prenájom bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyŠalská, Šoporňa - Šoporňa, Trnavský kraj

Šalská, Šoporňa - Šoporňa, Trnavský kraj
Mesačné nájomné450 €

+ Vratná kaucia900 €


V obci Šoporňa dám do prenájmu 3 izbový zrekonštruovaný byt so samostatným kúrením 70 m2 + samostatná pivnica 7m2 + loggia 5m2 Byt je na druhom z 3 poschodového zrekonštruovaného obytného domu (zateplenie, nové rozvody, strecha) nizka energetická náročnosť. Byt je dispozične riešený s otvoreným priestorom svetlý a v tichej lokalite. Je kompletne zariadený, kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi (el.trúba, umývačka, plynová varná doska, odsávač pár) a s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou.V kuchyni aj kúpelke sú pridané el. podlahové kúrenie samostatne vypínateľné a regulovateľné + v kúpelke farebné osvetlenie fototerapia. V nájme sú zahrnuté energie, TV + internet.

Bytový dom je v centre s výbornou občianskou vybavenosťou: do 200 metrov supermarket, lekár, zubár, pošta, obecný úrad, škola, škôlka,ihrisko, polícia, autobusová zástavka, reštaurácia, 500 m VD Kráľová.

Obec sa nachádza pri R1 v strede medzi Trnavou a Nitrou obe dostupné za 15 min. Bratislava 45 min.

Byt je voľný.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu577916
Dispozícia3+1
Dostupné od8. 10. 2019
Podlažie2
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenéNevybavené
StavVeľmi dobrý
VlastníctvoOsobné
PENBB - Velmi úsporná

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.