Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyK výzkumným ústavům , Praha - Krč

K výzkumným ústavům , Praha - Krč
Cena2 999 999 CZK


Prodám byt 3+1 s lodžií cca 7,5 m2 v panelovém domě v Praze 4, Krči. Jedná se o menší klidný dům zkolaudovaným v roce 1991, na klidném místě u lesa, s výbornou dostupností do centra města. Zastávka autobusu MHD je přímo před domem. V těsné blízkosti jsou dvě nemocnice, Thomayerova a IKEM. Byt se nachází v sedmém patře zatepleného domu s plastovými okny s nádherným výhledem. V bytě je původní, tj. umakartové jádro. V domě jsou velké nebytové prostory, které i do budoucna budou snižovat náklady na bydlení. Cena k jednání 2 999 999 Kč.

Computer translation.

Sell flat 3+1 with loggia c. 7,5 m2 in sectional house in Prague 4, Krči. Acts about smaller undisturbed house putting in operation in the year 1991, on undisturbed place near wood, with unexceptionable availibility downtowm. Bus stop MHD is directly in front of the house. At close quarters are two hospital, Thomayerova plus IKEM. Flat finds in seventh storey heat cladding house with plastic window with magnificent view. In flat is original, i. e. make greasy kernel. Indoors are big non-residential premises that the and to the by - and - by they will cut spending on living. Price to act 2 999 999 Kč.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu57425
Dispozícia3+1
VlastníctvoDružstevné
Užitná plocha75
Podlažie7
Typ budovyPanel

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.