Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 5-izbový • 290 m² bez realitkyAgátová, Ždaňa - Ždaňa, Košický kraj

Agátová, Ždaňa - Ždaňa, Košický krajČiastočne vybavené
Cena290 000 €


Predávame nadštandardný rodinný dom v tichej lokalite dedinky Ždaňa len 15 min od mesta Košice.

Tento rodinný dom so záhradou a wellness je jedinečný svojou úžasnou atmosférou. Záhrada navrhnutá záhradným architektom, vytvára v zadnej časti pozemku privátnu oddychovú zónu s rodinným wellness, s krytým sedením pri krbe a výhľadom na jazierko.

Na rovinatom 700 m2 pozemku, je postavený rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 240 m2 a samostatná wellness zóna s plochou 52 m2.

Rodinný dom bol v roku 2002, na základe novo-navrhnutej architektúry, kompletne zrekonštruovaný, vrátane sietí, zateplenia, rozvodov a celého vybavenia. Pôdorysne má dve nadzemné podlažia, suterén a úložný priestor pod strechou. Na prízemní je veľká obývačka a veľká samostatná kuchyňa, vrátane kúpeľne so sprchovým masážnym boxom, dvoj umývadlom, WC a bidetom. Na vstupe do domu je samostatná predsieň so šatníkom. Na poschodí je veľká obývačka resp. pracovňa, tri spálne a kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, WC a dvoj umývadlom. Výhľad a posedenie umožňuje aj zastrešená terasa. Vybavenie domu skrášľuje aj krb z mramoru a pieskovca a kamenný mramorový oblúk na vstupe do kuchyne. Pekný je aj pohľad zo zimnej záhrady na prízemí na upokojujúce stromy a jazierko. Priestory suterénu sú využité na práčovňu, dielňu, hraciu miestnosť a vinnú pivnicu.

Vybavenie domu obsahuje klimatizáciu na každom poschodí, kompletné zabezpečenie objektu s alarmom a kamerovým systémom, satelitný systém s rozvodmi, pripojenie na internet, počítačovú sieť, videovrátnik, plynový kondenzačný kotol so zásobníkom vody, vonkajšie osvetlenie záhrady a chodníkov.

Rodinná wellness zóna, je vybavená veľkou jacuzzi vaňou s možnosťou sledovania filmov na premietacom plátne. Okrem toho je tu aj samostatná klasická fínska sauna, soľná sauna s vyhrievaním sedadiel a soľným vodopádom a farebným osvetlením, samostatná sprcha, šatňa s prezliekarňou a toaleta. Celá zóna je priestorovo ozvučená a na osvieženie slúži bar, v ktorom je zabudovaná chladnička a osadený drez.

Pod krytým prístreškom, ktorý plynule nadväzuje na dom, sú vytvorené dve parkovacie státia.

Dedinka Ždaňa vzdialená 12 km od Košíc, je známou archeologickou lokalitou a okrem iného jej okolie ponúka možnosť regenerácie v okolitých Slanských vrchoch, cykloturistiku, letné kúpanie v prírodnom kúpalisku, ochutnávky vína, rybolov a jazdu na koni.

Tento originálne riešený dom je určený pre klientov, ktorí milujú nadštandardné bývanie s oázou pokoja a relaxu.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu573216
Dispozícia5-izbový
Plocha pozemku700
VlastníctvoOsobné
Užitná plocha290
VybavenéČiastočne
Podlažie2
Typ budovyOstatné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Terasa

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.