Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyKukučínova, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský kraj

Kukučínova, Nové Mesto - Nové Mesto, Bratislavský krajČiastočne vybavené • Výťah
Cena193 000 €


Ponúkam na predaj 3-izbový byt s balkónom na Kukučínovej ulici v príjemnom prostredí Nového Mesta. Byt s príslušenstvom s výmerou 76 m2 + 5,8 m2 balkón, sa nachádza na 5. poschodí šesťposchodového zatepleného bytového domu s vlastnou kotolňou a výťahom. Byt je orientovaný na západ, dobre dispozične riešený. Pozostáva z priestrannej vstupnej haly, troch izieb, kuchyne a kúpeľne, oddelenej od WC. Byt prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou, má plastové okná, novú kuchynskú linku vrátane spotrebičov. Veľkou výhodou je bezproblémové parkovanie, množstvo zelene a skvelá občianska vybavenosť v bezprostrednom okolí (OC Polus) ako i výborná dopravná dostupnosť do centra mesta. Lokalita je vhodná pre rodinu s deťmi (v blízkosti sa nachádza veľké detské ihrisko, park, škôlka, základná škola). Aj na HÚ.

For sale 3-room apartment with balcony on Kukučínova street in a pleasant environment of New Town. Apartment with accessories of 76 m2 + 5.8 m2 balcony, is located on the 5th floor of a six insulated apartment building with its own boiler room. The apartment is oriented to the west, well-designed. It consists of a spacious entrance hall, three rooms, kitchen and bathroom, separated from the toilet. The apartment has undergone a complete quality renovation, has plastic windows, new kitchen including appliances. Great advantage is trouble-free parking, lots of greenery and excellent amenities in the immediate vicinity (OC Polus) as well as excellent transport accessibility to the city center. Location is suitable for families with children (near a large playground, park, kindergarten, elementary school).

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu572880
Dispozícia3+1
Podlažie5
Typ budovyPanel
RekonštrukciaKompletné
Užitná plocha76
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné
PENBA - Mimořádně úsporná
PrevedenieLuxusné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón
Výťah

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.