Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj domu 4+1 • 106 m² bez realitkyHrubá Borša - Hrubá Borša, Bratislavský kraj

Hrubá Borša - Hrubá Borša, Bratislavský kraj
Cena215 000 €


Ponúkame na predaj rodinný dom v Hrubej Borši.

Dom je momentálne v ŠTÁDIU dokončovania HRUBEJ STAVBY, bude sa predávať ako holodom, zákazník si sám zvolí do akého štandardu bude dokončený. 

Dom je postavený na pozemku o výmere 419m2 s priamym vstupom do jazera. Novostavba má 1 nadzemné podlažie. Zastavaná plocha tohto výborne riešeného rodinného domu je 106,6m2. Celkové rozmery sú cca 13,805m x 8,50m. Strecha bude riešená ako plochá. 

Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, troch samostatných nepriechodných izieb a priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou. Z obývacej izby a jednej spálne je východ na terasu.

Kúpeľňa je s vaňou, sprchovým kútom a 1x WC, 2.WC je samostatné.

Hrubá Borša je dynamicky sa rozvíjajúca obec vzdialená len 8 km od Senca a 33 km od Bratislavy. Nájdete tu súkromnú aj štátnu škôlku, jazdecký areál aj známe golfové ihrisko. Nájdete tu možnosť aktívneho oddychu, cyklotrasy, nové fitness centrum či ponuku neďalekého kúpania na Seneckých jazerách.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu570633
Dispozícia4+1
Plocha pozemku419
Podlažie1
Typ budovyOstatné
Plocha106
VybavenéNevybavené
StavNovostavba
VlastníctvoOsobné

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.