Zdá sa, že došlo k problému s pripojením alebo na serveri dochádza k údržbe. Funkcia webu môže byť obmedzená.

Inzerát už nie je v ponuke

Predaj bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyOstravská, Košice - mestská časť Juh - Južné Mesto, Košický kraj

Ostravská, Košice - mestská časť Juh - Južné Mesto, Košický krajČiastočne vybavené
Cena93 000 €


Predám 2 izbový byt v osobnom vlastníctve na Ostravskej ulici v Košiciach - sídlisko Železníky. Byt má 50m2 a je na druhom poschodí.

Celý blok je zateplený, opravená fasáda a všade sú plastové okná.

K bytu prislúcha aj balkón, ktorý je utesnený a zasklený. Zároveň k bytu prislúcha veľká pivnica, viac ako 2-násobnej veľkosti oproti ostatným - s oknami. Zmestí sa tam kopu vecí.

Samotný byt prešiel pred 6 rokmi kompletnou rekonštrukciou, nová elektroinštalácia, vstavaná kuchynská linka na mieru. Byt sa predáva vrátane práčky a chladničky, samozrejme aj vrátane spomenutej vstavanej kuchyne so spotrebičmi.LED podsvietený podhľad pod stropom, ako aj vaňa vo kúpeľni. Veľká kúpeľňa, oddelené WC.

Prosím RK a iných sprostredkovateľov, nekontaktujte ma, mám záujem o jednanie len s konečným záujemcom.

Byt predávam z dôvodu, že staviam dom - uprednostňujem preto záujemcu, s ktorým sa dá dohodnúť, že po odkúpení sa zmluvne dohodneme na prenájme bytu na dobu cca.8-10 mesiacov.

Počas tejto doby som ochotný platiť nájom vo výške 350,- EUR. V prípade záujmu, prosím kontaktovať iba telefonicky, na mail a sms neodpovedám. Po dohode kľudne môžete prísť na obhliadku.

Parametre nehnuteľnosti

Číslo inzerátu569696
Dispozícia2+1
Podlažie2
Typ budovyPanel
Užitná plocha50
VybavenéČiastočne
VlastníctvoOsobné

Čo táto nehnuteľnosť ponúka?

Balkón

V okolí nehnuteľnosti nájdete


Vzdialenosť k:

Stále hľadáte to pravé?

Nastavte si strážneho psa. Ponuky vybrané na mieru dostanete súhrnne 1× denne e-mailom. S Premium profilom máte po ruke rovno 5 strážcov a keď sa niečo objaví, informujú vás obratom.